daikin

 

daikin

Ich príbeh sa začal v roku 2009. V prvých rokoch budovania stabilnej firmy nainštalovali len päť tepelných čerpadiel, dnes je to až 250 kusov ročne. V roku 2018 dosiahli neuveriteľnú prvú tisícku nainštalovaných tepelných čerpadiel a odvtedy sa posunuli o ďalšiu tristovku.

 

Altherma 3 IUS pribúdajúcimi zákazníkmi však narastala potreba rozširovania firemnej základne, a preto dnes firma EQUINOX, s.r.o. disponuje tímami ľudí zodpovedných za individuálne návrhy zariadení do objektov a skúsenými technikmi zabezpečujúcich kompletný servis zariadení. V rámci portfólia spoločnosti DAIKIN ponúkajú nízkoteplotné, vysokoteplotné, hybridné typy tepelných čerpadiel.

K zariadeniam spoločnosti DAIKIN, najväčšiemu výrobcovi tepelných čerpadiel v Európe, pribudol nový typ tepelného čerpadla Daikin Altherma 3.

Čím je výnimočný?

Ide o novinku na trhu určenú na vykurovanie, chladenie a prípravu teplej pitnej vody pre nízkoenergetické moderné domy. Je vhodný pre podlahové, stenové, stropné vykurovanie, ale aj nízkoteplotné radiátory. Maximálna teplota ohrievanej vody je 65°C.

Ak Vás článok zaujal, viac sa dočítate v tlačenom magazíne Ekobývanie/Ekobydlení 2020, ktorý si môžete zakúpiť aj online na webe: www.mediast.sk/e-shop

 

 

Viac informácií nájdete na: www.EQUINOX.sk