perex

 

Firma BPP sa nachádza v centre Slovenska, v meste Banská Bystrica. Bola založená v roku 1991 a od svojho vzniku sa venuje výrobe záhradných chatiek.

 

bpp chatka 2

 

Postupne s rozvojom firmy sa rozširoval aj sortiment, ktorý dnes zahŕňa drevostavby od malých chatiek až po zrubové obytné domčeky. Okrem štandardnej ponuky viac ako 150 základných modelov, sú v ponuke individuálne stavby, navrhnuté a realizované podľa konkrétnych predstáv zákazníka.

 

Spoločnosť svoje výrobky dodáva na Slovensko a tiež do mnohých ďalších štátov EÚ. Postupne sa ponuka firmy BPP vyprofilovala tak, aby pokryla čo najviac požiadaviek zákazníkov od jednoduchého náraďového domčeka až po malú luxusnú „vilku“, ktorá môže byť dominantou celej záhrady.

 

vanesa1

 

Všetky chatky, vilky i domčeky majú zrubovú konštrukciu. Podľa účelu na ktorý bude stavba slúžiť je možné vyberať modely s rôznymi typmi okien a dverí, terasou, prístreškami i presahom strechy nad úroveň domčeka. Interiér sa dá vybaviť policovými systémami, pracovným stolom a podobne. Samozrejmosťou sú doplnky ako odkvapy, zvody či oplechovanie a ich inštalácia je na rozhodnutí klienta.

 

bpp chatka 3

 

Do domčekov je možné zaviesť vodu i kanalizáciu, ideálne je ak sa zákazník pre ne rozhodne pred samotnou montážou chatky, pre predpripravenie otvorov v podlahe. Chatky je možné aj zatepliť, a to zvonku i zvnútra.

Okrem spomínaných záhradných a obytných domčekov sa ponuka sortimentu spoločnosti BPP neustále rozširuje. V portfóliu firmy dnes nájdete záhradné altánky, prístrešky, garáže, sauny, detské ihriská i doplnky do záhrad.

 

bpp garáž

 

Všetky produkty spoločnosti BPP prešli schvaľovacím konaním skúšobných ústavov a vlastnia európske certifikáty preukázania zhody CE.

Viac informácií: www.bppshop.sk