cervenik 3 uvod

 

Sadnúť si na kvalitnú sedačku na stretnutí s klientom počas pracovného rokovania, na návšteve priateľov pri šálke voňavej kávy, či denne sa tešiť na relax po návrate z práce. Sedacie súpravy, kreslá i pohovky sú každodennou súčasťou nášho života a je dôležité, aby sme sa na nich cítili komfortne, pohodlne, a tiež musia byť esteticky príťažlivé a kombinovateľné s rôznymi štýlmi interiéru.

 

cervenik 3

 logo LC

 

Slovenská spoločnosť LC Partners pôsobiaca na našom trhu už viac ako dvadsať rokov sa špecializuje na výrobu sedacích súprav, pohoviek, váľand i kresiel podľa predstáv aj toho najnáročnejšieho klienta. Vo svojom portfóliu má viac ako 120 modelov jednotlivých produktov.

Ich prevažná časť je riešená tak, aby bolo možné vyskladať ich do každého, aj úplne atypického priestoru. Sedacie súpravy sú vyrábané v štyroch kategóriách látok, od základných až po čistiteľné aquacleanové látky a na výber je orientačne až 300 farieb a textúr. Kože sú ponúkané v dvoch kategóriách a 50 rôznych druhoch.

 

cervenik 1

 

Jednotlivé modely sedacích súprav sú navrhované vo vlastnej modelárskej dielni firmy LC Partners s dôrazom na praktickosť, komfort i estetickú stránku. Pri výrobe sa prostredníctvom trojstupňovej kontroly eliminujú možné chyby a nedostatky, čím sa zvyšuje kvalita finálneho výrobku. Z celkového počtu realizovaných objednávok sa objavuje len zanedbateľné percento reklamácií, ktoré vznikajú najmä pri preprave a pri manipulácii s nábytkom.

 

cervenik 2

 

Výrobky spoločnosti LC Partners je možné prezrieť si a odskúšať v 270 partnerských predajniach, ktoré sú situované na území celej Slovenskej republiky, v Česku i Maďarsku. Postupne sa pôsobenie firmy rozširuje aj na trhy do Slovinska a Rumunska. Novinkou spoločnosti je veľkoobchod s čalúnnickými látkami, ktorý sa prezentuje pod značkou LC & Textile.

Podnikanie spoločnosti a jej majiteľ však myslia aj na ľudí v núdzi a charitatívny rozmer svojej práce. Len nedávno boli darované sedacie súpravy zákazníkom v Českej republike, ktorí po ničivom tornáde na južnej Morave prišli úplne o všetko.

Viac informácií: www.lcpartners.sk