1 shutterstock 719005726

Nielen pri rekonštrukcii bytu alebo domu chcete vymeniť aj nábytok. Môže ísť o jednoduché a rýchle zmeny kľudne aj raz za dva roky. Zmení sa váš názor, vkus alebo sú niektoré kusy už zničené. V dnešnej dobe nie je dobré zbytočne šetriť nábytok alebo iné veci len preto, že vám slúžili dobre. Aj tie nové budú dobré a budú taktiež bez problémov dostupné, krajšie, modernejšie a praktickejšie. V niektorých prípadoch vám budú stačiť aj kamenné obchody, ale ak náhodou nie, tak tie internetové sa vašej návšteve potešia. Obrovský výber nielen farebného prevedenia, ale aj toho materiálového. Rôzne druhy dreva, ktorý sa môže hodiť nielen k ostatným druhom nábytku u vás doma, ale napríklad aj k podlahe, či iným doplnkom. Čas na prezeranie je neobmedzený a nelimituje vás ani otváracia doba. Po objednaní máte ešte aj výhodu v doručení do niekoľkých dní.

 

1 shutterstock 719005726Dariusz Jarzabek / Shutterstock.com

 

Rôzne izby, rôzne potreby

V každej izbe je niečo iné aj na základe preferencie toho, kto v nej býva. Manželia, dieťa alebo ide len o obývaciu izbu. Väčšinou je dobré dať do nich modernú skriňu, ktorá kopíruje vaše predstavy a vkuse. Aby bola praktická a samozrejme aj pekná. Niekto má rád zrkadlo na dverách od skrine, niekto zase chce mať dvere otváracie do priestoru a niekto zaťahovacie. Možností, akú skriňu si kúpiť je mnoho. Čím väčšia je, tým lepšie pre vaše oblečenie alebo iné veci, ktoré nemajú svoje samostatné miesta. Typy otvárania skríň nie sú jediné, čím sa môžu líšiť. Ide aj o samotné vnútro. Mnoho ľudí si nevie predstaviť skriňu bez šatníka, a teda možnosti zavesiť si niečo na vešiak, niekomu chýbajú poličky a niekto zase potrebuje oboje. V takom prípade ide už samozrejme o väčšie rozmery danej skrine. Poličky sú obvykle po bokoch a šatníková časť v strede. V niektorých prípadoch zvykne byť doplnená o zásuvky v dolnej časti skrine. Špecifickou ponukou môžu byť rohové skrine, ktoré začínajú byť obľúbené najmä preto, že v mnohých izbách sú rohy nevyužité, no klasické skrine tam z pochopiteľných dôvodov nedáme. Rohové sú skvelo navrhnuté a všetko miesto je buď vyplnené skriňou, alebo úložným priestorom, ktorý krásne nadväzuje na nábytok okolo. Preto sa tieto typy hodia najmä do menších izieb, kde je nutné bojovať o každý centimeter úložného miesta.

 

2 shutterstock 1988186099Pixel-Shot / Shutterstock.com

 

Bez nej už asi žiadny byt nenájdeme

Veľa ľudí túži mať doma zásuvkovú komodu. Komody sú obľúbený artikel a existuje niekoľko druhov, ktoré sú rôzne využívané. Zásuvková je praktická najmä do spálne, kde by mohlo byť spodné prádlo, ale taktiež na chodbu. V nej by mohli byť zase čiapky, rukavice a iné veci, ktoré by ste narýchlo potrebovali. Takáto komoda môže mať aj málo aj veľa zásuviek, záleží na vás a na tom, na čo ju chcete vlastne využiť. Ich výhodou môže byť aj pevná konštrukcia, ktorá dovoľuje práve na ich vrh položiť napríklad vázu alebo malý televízor v menšom byte. Motív, typ dreva alebo aj farba sú veci, ktoré si viete na internete rýchlo pozrieť. Ak má niekto príliš farebný byt, určite nebude chcieť klasickú svetlohnedú komodu, ale nejakú, ktorá farbami prekypuje. Postavenie tiež nie je náročné a obvykle to zvládne jeden človek. S pomocou ale samozrejme ide všetko rýchlejšie a ľahšie.

 

3 shutterstock 1846757374Manolines / Shutterstock.com

 

Ako už bolo vyššie spomínané, niektoré skrine majú na sebe aj zrkadlo. To môže byť praktické v miestnostiach, kde je málo miesta a samostatné by ho zaberalo až príliš veľa. Na stene nie je vždy miesto a veľakrát sa v ňom chcete vidieť celí. Skvelý doplnok, ktorý sa hodí do každého bytu a vždy sa mu dá nájsť nejaké miesto. Ak aj nie podlhovasté na stene na chodbe alebo v obývacej izbe či spálni, tak aspoň na tej skrini.