design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 1 uvod

 

Vo svete interiérového dizajnu sa kalené sklo stáva jedným z najzaujímavejších materiálov vybavenia domácností. A niet divu. Je praktické, odolné, ľahko sa udržiava a navyše dokáže vniesť do interiéru svojim vzhľadom krásu, vkus a jedinečnosť.

 

design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 1

 

Sklenené zásteny majú svoje miesto v kuchyniach, kúpeľni, na toaletách, dokážu efektívne predeliť priestor bez stavebných úprav. Sú reprezentatívnym prvkom v novostavbách ale rovnako aj v rekonštruovaných interiéroch. Svojou nadčasovou krásou sú vhodné prakticky do akéhokoľvek priestoru.

Spoločnosť Designsklo sa špecializuje na spracovanie kaleného skla do funkčných konštrukcií na mieru, ich grafickú potlač a profesionálnu montáž. Klientom dokážu ponúknuť a zastrešiť celý sklenený program pod jednou strechou – od návrhu riešenia, zamerania, vizualizácie, cez výrobu, potlač skla až po realizáciu projektu a sto percentnú spokojnosť zákazníka.

Hlavná výhoda sklenených zásten z kaleného skla je ich bezúdržbovosť (žiadne špáry oproti kachličkám), odolnosť voči teplu či poškriabaniu. Kalené sklo je tvrdé a odolné, takže je vhodné aj pre rodiny s malými deťmi, pre menšie priestory a pre ľudí, ktorí milujú nevšednosť, luxus a čistotu.

 

design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 2

 

Potlačené sklenené zásteny od Designsklo sú krásnym dizajnovým prvkom, ktorý oživí a skrášli každý priestor. Sklo sa potláča v maximálnej digitálnej kvalite, akoukoľvek farbou (odtiene farieb sa miešajú na mieru), motívom, klientom dodaným obrázkom, fotografiou alebo výberom z motívu fotobanky shutterstock, ktorá disponuje viac ako 350 miliónmi obrázkov. V prípade záujmu je možné spracovať aj grafiku na mieru.

 

design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 6

 

V SR disponuje spoločnosť unikátnou a jedinečnou technológiou tlače priamo na sklo, pri kvalite tlače 1200 DPI. UV farby sa zapekajú priamo na sklo pri teplote 220° C. Táto technológia umožňuje potlačiť sklo z jedného kusu dlhé 4580 mm a široké 3100 mm. Sklenená zástena z kaleného skla o dĺžke 4,3 metra vyrobená z jedného kusu tak nie je žiadnym problémom.

Pre každú gazdinú je čistota a udržiavanie poriadku v kuchyni nesmierne dôležitá. Pri pravidelnom varení, umývaní a ostatných bežných prácach sa denne vytvárajú mastné škvrny, kvapky vody, oleja, ktoré sa napríklad z kachličkovej steny za kuchynskou linkou a sporákom odstraňujú ťažko. V tomto je jedna z výhod sklenenej kuchynskej zásteny z kaleného skla, ktoré sa ľahko čistí, udržiava a vytvára tak komfortné prostredie pre život i zdravie.

 

design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 4

 

Rovnako je to aj v kúpeľni, ktorá je pre nás oázou relaxu a čistoty. Hygiena, bezpečnosť a príjemný dizajn dokážu ísť ruka v ruke voľbou zdravotne nezávadných, sterilných a jednoducho udržiavateľných sklenených zásten. Či už máte vo svojej kúpeľni sprchový kút, vaňu, prípadne potrebujete rozdeliť priestor medzi toaletou a miestom na sprchovanie, kreativite sa medze nekladú.

 

design sklo sklenene zasteny kuchyne sprchove kuty kalene sklo luxus 3

 

V kúpeľniach okrem praktickej a dizajnovej sklenenej zásteny dokážu dodať punc luxusu zrkadlá s LED osvetlením. Spájajú totiž estetickosť, dizajn a základnú požiadavku na zariadenie kúpeľne. Presne opracované hrany a jemný matný raster pre dokonalý rozptyl svetla vytvárajú funkčný interiérový doplnok s pridanou hodnotou moderného dizajnu.

Ak túžite po ozvláštnení obývacej miestnosti, spálne alebo pracovného kútika, Designsklo ponúka aj personalizovanú potlač tapiet, ktoré dokážu konkrétny priestor zmeniť na miesto dýchajúce kreativitou. Navyše sú tieto tapety umývateľné, odolné voči oteru a jednoducho aplikovateľné.

 

  

Ak sme vás týmito na Slovensku jedinečnými produktami do interiéru vašich domácností zaujali, navštívte vzorovú predajňu v Bratislave na adrese Pri Dynamitke 11. Zamestnanci spoločnosti sa tešia na vašu návštevu.

Viac informácií: https://designsklo.sk