bastion collections salky kuchyna riady servis 6 uvod

 

Ráno ako každé iné a predsa výnimočné. Do okien zasvieti slnko, prebúdzame sa na štebot vtákov a ešte v príjemnom polospánku prechádzame do kuchyne, aby sme si dopriali šálku silnej kávy alebo kvalitný zelený čaj.

bastion collections salky kuchyna riady servis 6

Či pred odchodom do práce alebo počas voľného víkendu, servírovanie obľúbeného nápoja a jedla do zodpovedajúceho servisu je dôležitým začiatkom dňa. Šálky, ktoré chytíte do rúk a teplý nápoj vás prostredníctvom kvalitnej keramiky pohladí do dlaní a poteší vaše oči. Zážitok pre mnohé zmysly. Zoznámte sa so značkou Bastion Collections, ktorá už viac ako tridsať rokov skrášľuje naše domácnosti výnimočnými kúskami jedálenského i doplnkového servisu.

Šálky, hrnčeky i dezertné a klasické taniere prinášajú svojim dizajnom radosť a šťastie. Dizajn jednotlivých kolekcií je ladený do neutrálnych farieb, avšak dostupný v mnohých štýloch. Použité farby sú vhodné do všetkých typov interiérov a zariadení domácnosti. Odtiene béžovej, slonovej kosti, čiernej, sivej i bielej nechávajú vyniknúť jemným a pôsobivým vzorom na šálkach.

bastion collections salky kuchyna riady servis 1

 

 bastion collections salky kuchyna riady servis 2

Motívy srdiečok, nápisy, kvety, zvieratá alebo geometrické tvary v rôznych veľkostiach a poňatiach dotvárajú spoločne s tvarovou eleganciou servisu celkový luxusný vzhľad.

bastion collections salky kuchyna riady servis 3

bastion collections salky kuchyna riady servis 4

Okrem šálok, podšálok a dezertných tanierikov sú v portfóliu spoločnosti aj kompletné jedálenské servisy s veľkostne klasickými, ale inak v každom ohľade výnimočnými taniermi, sklenené poháre a iné doplnky. Všetky produkty sú vyrobené z vysoko kvalitnej kameniny a sú nadčasové. Kolekcie riadov sú navrhnuté na každodenné použitie, a napriek tomu dokážu rozžiariť stôl, kuchyňu i celú domácnosť, akoby išlo o sviatočný deň. Doplnky k jedálenské servisu, ako dózy, karafy, nádoby na olej, soľ a koreniny dokážu dodať prestretému stolu punc výnimočnosti.

bastion collections salky kuchyna riady servis 5

Ak túžite doladiť prestieranie, vybavenie kuchyne s ostatnými časťami domu či bytu, značka Bastion Collections má pre vás aj textilné doplnky. Presne v takých dizajnoch, aké potrebujete doplniť k svojim riadom, ale aj kontrastné, pokiaľ ste milovníci výnimočnosti a extravagancie.

Keramická kolekcia Bastion Collections je nadčasová, vyrobená z vysoko kvalitnej kameniny a navrhnutá s ohľadom na detail. Profesionálny tím návrhárov tvorí pre každú sezónu nové vzory, ktoré sa plynulo spájajú a dopĺňajú s predchádzajúcimi kolekciami. Hlavnou myšlienkou spoločnosti je dávať zákazníkom produkty, ktoré prispievajú ku vzniku výnimočných okamihov, a ktoré umožnia využiť naplno každú chvíľu vášho dňa.

Viac informácií: www.plusdecor.sk – výhradný distribútor Bastion Collections pre SK a CZ