moj nabytok kupelna 3 uvod

 

Kúpeľňa, miesto, kde denne trávime čas osobnou hygienou, pravidelnou sprchou, ale aj skrášľovaním či relaxom v horúcom kúpeli pri sviečkach. Aj z týchto dôvodov si kúpeľňa zaslúži byť pre nás výnimočným miestom, s praktickým a funkčným vybavením a zariadením, ktoré bude pôsobiť pozitívnym a estetickým dojmom.

 

moj nabytok kupelna 3

 

Priestor kúpeľne a zodpovedajúci nábytok

Predtým ako sa rozhodnete pre konkrétny nábytok, premyslite si, čo budete potrebovať v kúpeľni uložiť. Či pôjde len o toaletné a kozmetické potreby, pracie prostriedky, čistiace prostriedky, uteráky, osušky, ostatný textil alebo aj zásoby iných hygienických produktov.

 

moj nabytok kupelna 6

 

Pri voľbe nábytku do kúpeľne by mala byť ďalej dôležitá voľba materiálu. Mal by byť z trvácnych materiálov, ktoré sú odolné voči vodnej pare a spoľahlivo znášajú každodennú záťaž.

Podľa konkrétneho priestoru, ktorým vo vašej kúpeľni disponujete, sa môžete rozhodnúť pre podlahový nábytok, ktorý je ľahko dostupný a priestranný, alebo nástenný, ktorý je vhodný práve pre menšie priestory. Tu sa osvedčila aj kombinácia skriniek so zrkadlom, ktoré sú zväčša plytšie, ale vhodné pre predmety, ktoré by vo väčších poličkách mohli zaniknúť.

 

moj nabytok kupelna 2

 

Celkový štýl nábytku, ktorý zvolíte je na vašich osobných preferenciách. Milujete provensálsky štýl, minimalizmus alebo vidiecky štýl? V spoločnosti Môj nábytok nájdete kúpeľňové poličky, skrinky i doplnky podľa vašich predstáv. Zvoliť si môžete komplexnú kúpeľňovú zostavu, pri ktorej nemáte starosť s farebným a dizajnovým zladením. Väčšia časť zostáv je bez nožičiek, vďaka čomu sa vám budú priestory ľahšie vysávať, umývať i dlhodobo udržiavať. Samozrejmosťou je aj bohatý výber jednotlivých nábytkových solitérov.

 

moj nabytok kupelna 1

 

Neodmysliteľnou súčasťou kúpeľní je kvalitná sanita a doplnky

Začneme umývadlom. Už dávno nejde len o praktický, ale aj o dizajnový a estetický doplnok kúpeľne. Umývadlá si môžete vybrať z rôznych tvarov a materiálov. Vyhľadávané sú keramické umývadla v čiernej alebo sivej farbe, ktoré kúpeľni dodajú nádych luxusu a výnimočnosti. Takisto sa môžete pohrať s tvarom umývadla, ktoré môže okrem klasických z minulosti známych tvarov byť aj hranaté, okrúhle alebo dvojumývadlo pre väčšie rodiny.

 

moj nabytok kupelna 4

 

Rozhodnutie či zvoliť do kúpeľne sprchový kút alebo vaňu závisí najmä od veľkosti priestoru. Sprchový kút je praktický, zaberie menej miesta, a má je vhodný pre ľudí, ktorí majú problém s mobilitou. Vaňa je zase miestom na relax i oddych. Začítať sa do knihy v horúcej vode s voňavou penou alebo si vychutnať šálku bylinkového čaju pri svetle sviečok vo vani je zážitkom. Preto treba zhodnotiť všetky plusy a mínusy oboch alternatív a zvoliť čo najlepšie.

Profesionáli zo spoločnosti Môj nábytok sú k dispozícii na poradenstvo o jednotlivých produktoch, ale pomôžu vám aj v prípade, keď si nie ste istí, alebo sa nedokážete samostatne rozhodnúť.

 

moj nabytok kupelna 7

 

Vhodné doplnky do kúpeľne ocenia nielen dámy. Ranná procedúra prípravy kvalitného makeupu, ale aj dokonale oholená pokožka pánov je možná len v prípade kvalitného a vhodne umiestneného zrkadla a osvetlenia. Okrem kontroly vzhľadu zrkadlo dokáže priestor kúpeľne opticky zväčšiť a rozsvetliť.

 

moj nabytok kupelna 7

 

Mať kvalitne a príjemne vybavenú kúpeľňu navyše nemusí byť ani cenovo veľmi náročné. Stačí zvoliť overeného dodávateľa s garanciou korektných cien a profesionálneho prístupu.

Viac informácií: www.mojnabytok.sk