kuchyne aron na mieru 1 uvod

Slovenská nábytkárska firma Lencos IN je na našom trhu známa predovšetkým hotelierom, obchodným spoločnostiam, zdravotníckym zariadeniam, ale aj iným väčším prevádzkam. Tento rok sa však firma Lencos IN rozhodla sprístupniť niektoré zo svojich obľúbených produktov aj slovenským domácnostiam.

 

kuchyne aron na mieru 1

 

Kuchyne ARON

Dizajnová, trendová a praktická, taká je kuchynská rada ARON, ktorá bola doteraz vyrábaná výlučne pre francúzsky trh. Na základe spokojnosti klientov a obľúbenosti tohto produktu je momentálne možné dožičiť si francúzsky štandard aj pre naše obydlia. Kovanie značky BLUM je volené s ohľadom na prvotriednu kvalitu a vkus. Jednotlivé skrinky kuchynskej zostavy sú klientom dodávané už v zmontovanom stave.

 

kuchyne aron na mieru 3  kuchyne aron na mieru 4 

 

Podľa svojich predstáv, dispozičného riešenia a rozmerov vašej kuchyne si môžete vybrať z viacerých druhov a veľkostí spodných a horných skriniek. Samozrejmosťou je doplnenie celej zostavy praktickými rohovými a spotrebičovými skrinkami, s oboma alternatívami pravo a ľavo stranného otvárania.

Výber kuchyne podľa predstáv je jedna vec a druhá čakanie na výrobu produktov, ktorá nezriedka trvá aj šesť týždňov. V tomto bude prístup výrobcu Lencos IN pre každého príjemným prekvapením. Garantované vyexpedovanie kuchyne do vašej domácnosti sa uskutoční už do desať dní. Spoločnosť ponúka aj kompletnú možnosť dodávky s montážou liniek aj potrebné bezplatné poradenstvo.

 

kuchyne aron na mieru 5  kuchyne aron na mieru 6 

 


Montáž kuchyne ARON na kľuč zahŕňa:
 

  • Vynáška skriniek z dopravného prostriedku do bytu presne na miesto montáže
  • Samotná montáž kuchynských skriniek
  • Osadenie a zapojenie spotrebičov
  • Skrátenie pracovnej dosky na presný rozmer a jej osadenie
  • Osadenie drezu do pracovnej dosky
  • Namontovanie úchytiek
  • Skrátenie sokla na presný rozmer a jeho osadenie
  • Nastavenie kovania aby sa skrinky hladko zatvárali
  • Odvoz a likvidácia obalového materiálu, v ktorom boli skrinky expedované

 

kuchyne aron na mieru 2

 

Okrem spomínanej kuchynskej zostavy ARON si môžete na webovom portáli spoločnosti vybrať z množstva pracovných dosiek, batérií, drezov i príborníkov.

Pre čitateľov webového portálu Top Trendy v bývaní spoločnosť Lencos IN pripravila špeciálnu zľavu, platnú do konca roka, ktorú je možné využiť pri kúpe kuchyne a uplatnení hesla z kupónu.

 

lencosin banner

 

Viac informácií: www.batify.sk