kuchyňa balerina 1 kópia

 

Kuchyňa je nielen prostriedkom k realizácii najlepších kulinárskych špecialít, ale taktiež priestorom, kde trávite veľa vášho času. Práve preto je dôraz na vysokú kvalitu kuchýň i kuchynského vybavenia v tejto dobe nanajvýš oprávnený.

 

kuchyňa balerina 1

 

Spoločnosť BALLERINA KUCHEN dnes patrí medzi absolútnu špičku medzi najmodernejšími výrobcami kuchýň. Bola založená v roku 1978, každým rokom sa rozširuje a je víťazom mnohých ocenení od odbornej verejnosti ako aj od konečných zákazníkov. Spoločnosť BALLERINA KUCHEN to nielen zaväzuje ale aj motivuje k ďalšej kreatívnej práci. Nie je náhodou, že spoločnosť BALLERINA KUCHEN bola zvolená za jednu z najobľúbenejších značiek a za víťaza Customer Choice 2019.

 

kuchyna balerina 4

 

Veľkú pozornosť BALLERINA venuje designu a výberu materiálov, pretože práve prostredie v ktorom žijeme výrazne ovplyvňuje kvalitu nášho života. Kuchyne BALLERINA majú inovatívny a revolučný dizajn. Sú premyslené do najmenšieho detailu, sofistikovane funkčné a vybavené najmodernejšími vnútornými technológiami. Najnovšie trendové kuchynské motívy, od revolučných vzorov až po do detailov prepracované vybavenie a interiérové koncepty si môžete pozrieť na webovej stránke www.ballerinakuchyne.sk

 

kuchyna balerina 2

 

Obľubujete klasický, moderný, nadčasový alebo vidiecky štýl? Kuchyne BALLERINA disponujú nespočetnými variáciami a šírkami kuchynských prvkov a početnými doplnkami. Preto máte absolútnu slobodu na vytvorenie si vlastného vysnívaného priestoru a záruku jedinečnosti vzhľadu vášho interiéru.

 

kuchyna balerina 3

 

Nie je nič lepšie, ako si môcť jednotlivé dekoračné vzorky i celé kuchyne BALLERINA prezrieť na vlastné oči. V kuchynskom štúdiu RETRY na Záhradnej ulici 19 v Pezinku vám okrem vystaveného sortimentu pripravíme zdarma 3D vizualizáciu vašej budúcej kuchyne. Predstavíme a predvedieme vám aj vystavené funkčné kuchynské spotrebiče, ktoré môžu byť súčasťou kuchynskej linky. V ponuke sú značky SIEMENS - vystavená v showroome je edícia StudioLine, ďalej značky BOSCH, BORA, AEG, ELECTROLUX, MIELE, LIEBHERR a iné. Tešíme sa na vašu návštevu u nás, alebo sa na nás s dôverou obráťte na nasledujúce mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií: www.ballerinakuchyne.sk