stakohome podlahove zasuvky interierovy dizajn detaily elektroinstalacie interier toptrendy

 

 

 

 

 

 

Nekazia dizajn, nesadá na ne prach a nelákajú detské ručičky. Podlahové zásuvky vám pomôžu udržať vzdušnosť, čistotu a bezpečnosť tak v interiéri, ako na vonkajších priestranstvách. Navyše vás buď úplne zbavia predlžovacích káblov, alebo v nich urobia poriadok.

 

stakohome podlahove zasuvky interier detaily elektroinstalacia interierovy dizajn toptrendy

 

 

Steny klasického interiéru sú často doslova posiate zásuvkami a najrôznejšími prípojkami. I keď ste sa rozhodli investovať do dizajnového vyhotovenia zásuvkových líšt, najskôr by ste boli najradšej, keby ich nebolo vôbec vidieť. Možno ste preto dokonca skúsili zakryť zásuvky rôznymi kusmi nábytku. Čoskoro vás však prestalo baviť jeho neustále posúvanie, keď ste potrebovali zásuvku použiť. Podlahové zásuvky kombinujú efekt neviditeľnosti a bezproblémového prístupu.

 

 

podlahová zásuvka interiér STAKOHOME 8808 B

Po prekrytí veka požadovanou krytinou sa stane podlahová zásuvka v interiéri prakticky neviditeľná.

 

 

 

Zásuvkové boxy sa totiž ukrývajú pod praktickým vekom, na ktorého vonkajšej strane je nalepená vaša podlahová krytina. Tá môže byť takmer ľubovoľného druhu. Veko však môžete pojať taktiež ako dizajnový doplnok a vybrať si úplne inú povrchovú úpravu. Nech už zvolíte akúkoľvek podobu veka, jedno je isté – vďaka nemu uvidíte zásuvky len vtedy, keď do nich budete chcieť niečo zapojiť.

 

 

 podlahová zásuvka v nerez stakohome toptrendy

Podlahový zásuvkový box s antikorovým vekom.

 

 

 

A to nie je všetko. Niektoré druhy inštalácií podlahových zásuviek schovajú dokonca aj zástrčky. Vďaka dopredu pripraveným otvorom vo veku tak budete mať zásuvky aj zástrčky ukryté aj vtedy, keď ich používate. Ak si dobre rozvrhnete umiestnenie podlahových zásuviek, môžete navyše pokojne dať zbohom všetkým predlžovačkám. Podlahové boxy nemusia privádzať len elektrickú energiu (zvládnu tak 230 V, ako 400 V), ale slúžia taktiež na rozvod audia, videa alebo PC kabeláže (LAN, HDMI, USB…). Aj preto ich oceníte nielen v domácnosti, ale taktiež v kanceláriách. Nemusíte sa pritom obávať väčšieho zaťaženia.Pre svojou odolnosť sa hodia taktiež do skladov, garáží a výrobných hál. Konštrukcia navyše umožňuje taktiež inštaláciu v blízkosti podlahového kúrenia. 

 

 

 

podlahová zásuvka interiér STAKOHOME 8802 B dlažba

 

Podlahová zásuvková škatuľa, ktorá sa „stratí“ v každom interiéri.

 

 

Vonkajšie zásuvky schováte aj pod trávnik

Vonkajšie zásuvky vám skvele poslúžia taktiež v exteriéri. Vodotesné varianty záhradných zásuviek s krytím IP67 môžete inštalovať pokojne aj pod trávnik alebo na príjazdovú cestu k garáži. Z útrob zeme sa vynoria opäť až v okamihu, keď do nich budete chcieť zapojiť vianočné osvetlenie, bazénovú filtráciu, zavlažovací systém, kosačku alebo iný stroj.

 

 

 

podlahová m zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME toptrendy

Pri používaní je možné vonkajšiu podlahovú zásuvku doplniť o nástavec.

 

 

 

Pestrá je aj škála konkrétneho vyhotovenia podlahových zásuviek. Ak sa vám nehodí podlahová klasika, môžete si vybrať napríklad osadenie na výklopnom veku, zásuvkový stojan z antikorovej ocele alebo napríklad piestovú verziu, ktorá sa vysúva spod povrchu na prechodné využitie.

 

 

 podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME 7702 E zahrada

Vonkajšia podzemná zásuvka s potrebným krytím (IP67) proti vode a prachu

 

 

 

Inštalácia podlahových zásuviek je jednoduchá a ich následná údržba nenáročná. Nechajte sa presvedčiť pohodlím a eleganciou podlahových zásuviek. Nie ste si istí, ktorý typ sa bude najviac hodiť pre vaše potreby? Píšte, volajte, radi vám poradíme s výberom najlepšieho riešenia. Viac informácií na  http://www.podlahove-zasuvky.cz, alebo na telefóne: +420 226 517 522, mobil: +420 776 780 378. Štandardne dodávané aj na Slovensko.