dlh dosky obklady exterierove oblozenie architektura toptrendy

 

Podlaha spraví veľa, v miestnosti vytvára pocit skutočného domova. Jej farba a dizajn Vám dokáže spríjemniť chvíle strávené vo vašom domove. Chcete mať niečo výnimočné a zároveň príjemné? Vyberte si z bohatej ponuky podláh rôznych značiek, ktoré sú vybraté tak, aby splnili Vaše očakávania na dizajn i funkciu.

 

Spoločnosť DLH Slovakia bola založená v roku 2003 a za 16 rokov sa dostala na jednu z vedúcich pozícií dodávateľov exotického dreva najvyššej kvality na slovenskom trhu. DLH má svoje korene v Dánsku a je jedným z najväčších svetových dodávateľov dreva a drevárskych výrobkov. Už viac ako 100 rokov sa táto značka spája s drevom a s profesionálnym prístupom a zodpovednosťou pracovníkov firmy.

 

dlh drevo podlahy dvere dizajn architketura toptrendy

 

Podlahy, ktoré si zamilujete

Dvojstranná V drážka vytvára pocit akoby povrch opticky pretekal z jednej dosky na druhú a tým sa vytvára ilúzia nekončiacich dosiek. Veľmi obľúbené pre svoj vzhľad a vlastnosti sú masívne drevené podlahy . Pri masíve ide o večnú podlahu. Drevo je vyrábame z certifikovaných drevín ako dub, či exotické dreviny. Elegantná drevená podlaha DLH dodá pôsobivý vzhľad akémukoľvek interiéru, podlahy z kolekcie AVANGARD Vám učarujú prirodzenou krásou dreva, kolekcia BAMBOO dodáva orientálny štýl vďaka stavbe bambusových výhonkov a exkluzívny materiál kolekcie EXOTIC dotvára najluxusnejšie interiéry. V ponuke nájdete aj novú generáciu vinylových podláh, vrstevných  drevených podláh,  či podlahové doplnky.

 

 

dlh drevene podlahove palubne dosky exteriery terasa architektura toptrendy

 

 

Terasa bez údržby
Trávite príjemné letné dni na terase? Ak túžite mať terasu podľa svojich predstáv bez zbytočnej údržby? Vyskúšajte drevené a kompozitné terasové dosky, ktoré môžu byť ideálnym riešení pre Vás. Spoločnosť ponúka dosky, ktoré nevyžadujú žiadnu impregnáciu, či ošetrenie a sú odolné voči vode, rozkladu, vplyvom počasia, nízkym teplotám a škodcom. V ponuke sú kompozitné terasové dosky z kolekcie Gama, Luna, Twinson a Woodplastic.

 

 

dlh dosky obklady exterierove oblozenie architektura toptrendy

 

 

Fasádne obklady nového dizajnu 
Oživte si vzhľad budovy klasickou omietkou v kombinácii s drevom alebo jeho náhradou. Vybrať si môžete drevené, či kompozitné fasádne obklady. Preferujete exotickú Malajziu, Brazíliu či Afriku? Vyskúšajte drevené obklady Meranti či Okoume. Ak máte radi Ameriku určite Vám bude sedieť veľmi odolný a voňavý kanadský červený Céder, alebo si zvoľte drevo zo Sibíru Sibírsky smrekovec.  Moderné drevoplastové produkty sa vyznačujú vysokou odolnosťou a zárukou. V ponuke nájdete produkty top značky belgického výrobcu Deceuninck pod značkou Twinson. Tento výrobca prináša celý systém prvkov – Vaša terasa, plot aj fasáda môže mať jednotný „look“.

 

 

dlh dosky podlahy steny obklady architektura dizajn toptrendy

 

 

Vytvorte si  3D stenu
Dekoračné 3D panely sú dokonalým riešením pre moderné interiéry. Pretvorte klasický vzhľad rovných stien pomocou priestorových 3D panelov! 3D panely predstavujú kolekciu dekoračných panelov, na ktorej vývoji neustále pracujú špičkoví dizajnéri a ktorá každému interiéru dodá neopakovateľný výraz. 

 

 

dlh drevo drevene dvere posuvne obyvacia izba dizajn archtiektura toptrendy

 

Dvere – vyberte si svoju srdcovku
Dvere sú veľmi dôležitým prvkom interiéru. Okrem estetickej funkcie nám dodávajú aj pocit bezpečia, tepelnej pohody a súkromia. Vďaka inovatívnym riešeniam a širokej škále povrchových úprav Vám spoločnosť na mieru spraví dvere podľa Vašich predstáv. V ponuke nájdete dvere do moderného interiéru, ale aj klasický štýl dverí. Výber je veľký. Môžete si zvoliť dvere od poľskej firmy Budowlane Kubiszyn S.C., ktorá je výrobcom interiérových dverí s 30 ročnou tradíciou. Firma ponúka široký sortiment kvalitných interiérových lakovaných dverí a prírodných dýh do bytov, rodinných domov, hotelov či verejných budov. Ako jediná spoločnosť v Poľsku má patentovaný spôsob maľby dverí, ktorá ich robí jedinečným originálom. Svojim dizajnom a kvalitou Vás môže osloviť i chorvátska firma Spačva. Spačva s vyše 100 ročnou drevárskou tradíciou, vyrába interiérové a exteriérové dvere, parkety, drevené pracovné dosky, záhradný nábytok či schody. Hlavnou surovinou je masívny 100 až 120-ročný slavonský dub s nádhernou kresbou z udržiavateľných lesov v okolí. Spoločnosť DLH Vám okrem toho ponúka aj pracovné dosky, ktoré svojou kvalitou skrášlia priestor Vašej kuchyne. Urobte krajším svoj domov so spoločnosťou DLH, ktorú tvorí tím skúsených odborníkov s bohatými poznatkami o dreve a produktoch, ktoré sa z neho vyrábajú. Tento rok firma DLH prezentovala svoje produkty na veľtrhu Nábytok a bývanie 2019 v Nitre. Vybrať si  môžete zo širokej ponuky podláh, terás, pracovných dosiek, reziva, 3D Stien, či dverí.

 

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: DLH

Viac na: www.dlhwood.sk, www.thermorywood.sk