Nové obchodné centrum Island bude situované v časti Nová Linčianska, ktorá sa postupne stáva atraktívnou lokalitou pre život, nákupy a zábavu. OC ISLAND prinesie na jednom mieste pestrú ponuku administratívnych priestorov a obchodných prevádzok, ktoré v tejto lokalite doteraz chýbali a bolo nutné za nimi cestovať.

 

ismont ocisland 1

 

Náročné požiadavky súčasnosti

Susedstvo s novými obytnými súbormi prináša dopyt po službách, obchodoch a zábave. Pri výbere bytu dnes nejde len o metre štvorcové a vhodnú dispozíciu, nový rezident hľadá aj širšie prepojenie bývania s jeho životným štýlom. Preto si zväčša hľadá lokalitu, ktorá mu vyhovuje vzhľadom na pohodlné dochádzanie do práce, blízkosť škôl a škôlok, možnosť využiť zdravotné či rehabilitačné stredisko, či dostupnosť obchodov a voľnočasových aktivít.

Všetky tieto požiadavky korešpondujú s návrhom developera ISMONT, s. r. o., ktorý sa rozhodol trnavskú lokalitu v časti Nová Linčianska doplniť o nové administratívne a obchodné centrum. Táto časť Trnavy sa za uplynulé roky vyprofilovala na vyhľadávanú oblasť vďaka ponuke bytov, dobrej dostupnosti, bezproblémovému parkovaniu a tiež vďaka pohodlnému napojeniu na diaľnicu. S komplexom bytových domov sa vybudovaním obchodného centra vytvorí spolupôsobiaci celok. Rezidenti, ale aj návštevníci lokality, si tak budú môcť užívať výhody OC ISLAND na nákupy či využitie služieb.

 

ismont ocisland 2

 

OC ISLAND je obchodné centrum pod holým nebom, navrhnuté tak, aby čo najlepšie splynulo s okolitým prostredím. Návrh je vytvorený v súlade s najmodernejšími trendmi v priestorovom rozložení a pri použití kvalitných stavebných materiálov. Neodmysliteľnou súčasťou dizajnu je využitie drevených prvkov a veľkých sklenených plôch v kombinácii so zelenými strechami a zeleňou v areáli. Projekt OC ISLAND nie je len klasickým miestom určeným na bežné nákupy. Návštevníci centra budú môcť navštíviť farmárske trhy, výstavy alebo umelecko-edukačné podujatia, ktorých cieľom bude pozdvihnúť OC ISLAND na miesto zážitkov. Rovnako pre návštevníkov budú v exteriéri centra k dispozícii viaceré oddychové zóny. OC ISLAND sa bude môcť pýšiť skvelou polohou a bude pripravené slúžiť pre všetkých, ktorí sa tu rozhodnú pracovať alebo ho navštívia len kvôli nákupom, zábave či relaxu.

Administratívna časť OC ISLAND ponúkne moderné, vzdušné a presvetlené kancelárie pre tých, ktorí si potrpia na výnimočné a nadčasové miesto pre rozvoj svojho biznisu. Kancelárske priestory bude možné dispozične upraviť a prispôsobiť podľa individuálnych požiadaviek klienta. Administratívna časť je navrhnutá tak, aby ponúkla okrem klasických kancelárií aj priestor pre ambulancie lekárov, fyzioterapeutov, masérov a fitness centrum. V ponuke budú aj menšie kongresové miestnosti na krátkodobý prenájom, ako aj priestor pre notára i právnika.

 

ismont ocisland 3

 

Benefity projektu OC ISLAND

  • Biznis na skvelej adrese
    Vynikajúca dostupnosť a napojenie na R1 a D1, cyklotrasa a pripravované napojenie na južný obchvat Trnavy. Dobrá dostupnosť je kľúčom ku kvalitnému zásobovaniu.
  • Flexibilita priestorov
    Každý priestor je navrhnutý tak, aby sa dal dodatočne prispôsobiť individuálnym požiadavkám klientov.
  • Dostatok parkovacích miest
    Vonkajšie i podzemné parkovanie je doplnené o indikátory voľných miest a o nabíjacie stanice pre elektromobily.
  • Nová, rozrastajúca sa lokalita
    OC ISLAND prináša nové možnosti pre rozvoj pracovných príležitostí a je otvorený pre podnikanie v rôznych sférach v novovybudovanej časti Trnavy.

 

 

 

 

logo island

 

www.ocisland.sk

 

Viac informácií o projektoch spoločnosti ISMONT, s. r. o. nájdete na www.ismont.sk

Ismont logo CMYK