dary uvod maly peniaze let balonom svadba

 

Ste pozvaní na svadbu a lámete si hlavu, čím potešíte novomanželov? Snúbenci si zväčša pre svojich svadobných hostí pripravia zoznam prianí, ktoré by ich ako dar potešili. Ak chcete aby váš dar bol nápaditý a svojský, prípadne si budúci novomanželia nepripravili zoznam vhodných darov, inšpirujte sa v nasledujúcich riadkoch. Inšpirovať sa môžu aj snúbenci, ktorí si svoj zoznam ešte len pripravujú.

 

dary uvod peniaze let balonom svadba

 

Najčastejší dar

Peniaze sú univerzálne, neurazia a snúbenci si za ne kúpia to, čo potrebujú. Nehrozí tu, že by ste sa netrafili do vkusu alebo by ste kúpili niečo, čo už v domácnosti mladomanželia majú. Ak ste sa rozhodli pre peniaze, buďte kreatívni. Kytica kvetov s peniazmi ako ozdobou, alebo drevená truhlička plná "dukátov" v podobe eurových mincí určite poteší. Nápaditý je aj fotorámik napríklad so sumou milión, ktorú poskladáte z preložených bankoviek alebo origami z papierových bankoviek.

 

dary peniaze let balonom svadba

 

Zážitkový darček

Pokiaľ ste blízki priatelia alebo rodina mladomanželov, iste viete, po čom túžia, a čo by chceli zažiť. Prekvapte ich splnením ich sna, na ktorý sa doposiaľ neodvážili, alebo jednoducho vždy museli uprednostniť niečo iné. Svadba je výnimočná príležitosť na výnimočné chvíle. Ak chcete potešiť milovníkov adrenalínu, zakúpte im kupón na let balónom, vyhliadkový let, jazdu pretekárskym autom, zoskok padákom, tanečný kurz alebo čokoľvek, po čom ich srdce túži.

 

dary let balonom svadba

 

Určite nič nepokazíte víkendovým alebo predĺženým pobytom vo wellnesse, dobrou večerou, degustačným menu, párovou masážou, alebo iným zážitkovým darčekom. Kúpele a sauna so šampanským, separé pobyt vo vírivke pod hviezdami v prírode alebo na streche luxusného hotela - to sú zážitky, na ktoré budú radi a dlho spomínať.

 

dary vecera let balonom svadba

 

Praktické dary

Ak preferujete vy i budúci novomanželia praktické dary, nie je nič jednoduchšie, ako výber vhodného elektrospotrebiča, nábytku, interiérového doplnku. Pre výber tých najlepších môžete využiť napríklad porovnávacie testy portálu Arecenze.sk. Tu je ale nevyhnutné, odobriť si svoj nápad priamo s obdarovanými. Pokiaľ ste si istí, že mladomanželia si napríklad zariaďujú domácnosť a budú potrebovať viacero elektrospotrebičov alebo interiérových doplnkov, môžete svoj dar vyriešiť kupónom alebo šekom, ktorý sa dá uplatniť na webe alebo v obchode, ktorý je ich vyvoleným na nákupy nábytku, doplnkov alebo elektra.

 

dary prakticke let balonom svadba

 

Personalizovaný dar

Fotografia páru, alebo obraz s podobizňou mladomanželov, ktorý si môžu zavesiť v byte alebo dome im bude každý deň pripomínať, svadobný deň aj vás ako darcov. Podobnými alternatívami sú poháre s menami alebo fotografiami, šálky, plechovice, perá, tričká a mikiny, na ktoré je možné vymyslieť a dať vytlačiť akýkoľvek motív. Nádhernou myšlienkou je menovka na dvere do nového bývania alebo poštová schránka s ručne maľovaným motívom.

 

dary schranka let balonom svadba

 

Osobný darček

Sú mladomanželia romantici, ktorí radi chodia na prechádzku do prírody? Venujte im piknikový kôš s dobrotami a krásnou dekou. Verte, že piknik si naplno užijú. Patria manželia medzi gurmánov a sú napríklad milovníkmi dobrého vína? Postarajte sa im o drevený interiérový stojan do vinotéky, s prvým výnimočným kúskom do zbierky.

 

dary piknikovy kos svadba

 

Charita a ekológia

Dnes už niektorí mladomanželia upúšťajú od akýchkoľvek darov, a napríklad namiesto kvetín si želajú krmivo pre psy a mačky, ktoré po svadbe zanesú do útulku. Milovníci ekológie a prírody si taktiež ako alternatívu kytíc želajú priesady a semienka, ak sa napríklad púšťajú do zariaďovania záhrady, zazeleňovania terasy alebo balkónu. Iné páry, ktoré sú finančne zabezpečené poprosia svadobných hostí o dobrovoľný príspevok na charitu. Krásne gesto, ktoré dokáže potešiť nielen mladomanželov a darcov, ale aj tretiu stranu, na ktorú sa v pozadí myšlienky prioritne myslelo.

Text: Petra Adamcová

 

Mohlo by vás zaujímať: 

Ďalšie zvyšovanie PZP sa bude dotýkať mladých vodičov vo veľkých mestách

poistenie auta PZP havarijne byvanie top trendy noviny