hollex slovakia moddom expozicia dizajnove prevedenie stanku minotti toptrendy sk

 

Prečítajte si novinky z týždňa 20. október 2018 aj spätne. Moddom je vzácnou príležitosťou vidieť najnovšie kolekcie na jednom mieste. Ak ste ju nestihli v tomto roku, dočítajte sa o nej viac prostredníctvom Toptrendy.sk.

 

Ani slovenský Moddom sa nezaobišiel bez svetových trendov. Priamo z Milána priviezla spoločnosť JV Pohoda až tri najnovšie modely sedacích súprav. Vyznačujú sa prepracovanými detailmi, neobmedzenou nastaviteľnosťou polôh, ale takisto modernou technológiou.  

 

jv pohoda dorian kožena pohovka sedacky jv pohoda toptrendy sk

 

 

 

Môžeme konštatovať, že Moddom 2018 je predzvesťou perspektívne sa rozvíjajúcej dizajnérskej scény, ktorá v domácich končinách naberá nový dych a kráča, a to aj v porovnaní s veľtrhmi Milána či Paríža svojou vlastnou cestou. V ústrety náročným, no pritom tradicionalisticky orientovaným zákazníkom. Výrobcovia netaja inšpiráciu svetovými značkami, ktoré spoznávajú počas veľtrhov v Kolíne, Frankfurte nad Mohanom či Miláne. Tvrdia, že inšpirácia je nevyhnutná, no prispôsobiť svetové trendy nárokom našincov je už o určitej znalosti trhu.

phase zlata noha luxusne doplnky pre nabytok prave zlato noha sedacky moddom toptrendy

 

MODDOM 2018. Multisenzorický luxus a 24 karátov na nohe

 

 

 

Sú to rady nekonečne hebkých opierok, mäkkých a poddajných matracov a precízne vystužených korpusov, ktoré sa nachádzajú medzi pavilónmi A až D. Výrobcovia, dodávatelia aj dizajnéri sa zhodujú v jednom: koža nie je jediným statusom výnimočného vkusu. A hoci sa medzi talianskymi sedacími súpravami a konverzačnými kresielkami mihajú aj modely z opracovanej ekokože, pozornosť sa začína presúvať na zamatovo hladký velúr. 

 

moddom 2018 m zamat velur galeno kresielka miotto r1 centrum toptrendy sk

 

MODDOM 2018. Koža bude out, velúr bude in

 

 

 

Víkend bol pre návštevníkov poslednou príležitosťou na to, aby si odniesli do svojich domovov najnovšie modely za akciové ceny. Na výstavisku v Bratislave sa predstavili výrobcovia z Česka aj Slovenska. A pretože konkurencia bola opäť vysoká, jedným zo spôsobov, ako zaujať,  bolo aj samotné stvárnenie expozície. A práve počas víkendu boli vyhlásené výsledky Ceny Moddom 2018. 

 

hollex slovakia moddom 2018 cena expozicia minotti toptrend sk