jv pohoda sedacka calypso kozena pohovka toptrendy sk

Ani slovenský Moddom sa nezaobišiel bez svetových trendov. Priamo z Milána priviezla spoločnosť JV Pohoda až tri najnovšie modely sedacích súprav. Vyznačujú sa prepracovanými detailmi, neobmedzenou nastaviteľnosťou polôh, ale takisto modernou technológiou.  

 

 

 "Z Milána sme priviezli tri novinky. Pri ich výbere sme sa zamerali na komfort a zdravé sedenie. Prvou z nich je sedacia súprava Dorian, Calypso a na záver sedacia súprava Evoque. Navyše máme na jeden rok možnosť poskytnúť tieto modely so zľavou až 25%," vysvetľuje s hrdosťou jednateľ spoločnosti JV Pohoda, Jan Volráb. Pre záujemcov o kúpu novej sedačky je to pozitívna správa. Znamená to, že si môžu dovoliť to najaktuálnejšie z Milána za podstatne výhodnejších podmienok, než inde. A to vrátane sedacej súpravy Dorian. Prémiová talianska koža je na dotyk hladká a nevykazuje nijaké defekty. Je to dôkaz toho, že ide o skutočnú taliansku kvalitu. V čom však spočíva zdravé sedenie na tejto talianskej koženej pohovke? 

 

 jv pohoda dorian kožena pohovka sedacky jv pohoda toptrendy sk

 

 

 

Hoci to necítite, stehná sa ocitajú v pravom uhle. Tým nezaťažujete všetky svalové partie a vyvíjate na chrbticu rovnomerný tlak len v mieste sedenia, nikde inde. Dostávate sa tak do polohy, ktorá je nielen pohodlná, ale zároveň umožňuje s ľahkosťou a bez problémov vstať. Dojem zo sedenia je v porovnaní so sedením na klasických matracoch s pamäťovou penou či bežným pružinovým čalúnením celkom odlišný. "Vnútro sedákov je vystužené vrstvami elastických lamiel," prezrádza tajomstvo kvalitnej pohovky Ján Volráb a prechádza k ďalšiemu modelu, pozostávajúcemu z kresla a pohovky. 

 

 

jv pohoda sedacka calypso kozena pohovka toptrendy sk

 

 

Druhou novinkou je Calypso s efektným dizajnérskym prvkom v podobe tenkého čela bočnice po obidvoch stranách. Moderný vzhľad je zrejmý už na prvý pohľad. Prezrádzajú to oblé línie, znížená výška sedu a plne nastaviteľné podhlavníky s voliteľným uhlom sklopenia. čalúnenie je pre všetky pohoviek rovnaké. Výnimočnosťou súpravy Calypso je však polohovateľné kožené kreslo s automatickým ovládaním na jedno stlačenie ovládacieho gombíka. "Akonáhle stlačíte tlačidlo, regulujete tým polohu spodnej aj vrchnej časti zároveň," demonštruje vlastnosti kresla priamo pred našimi očami Jan Volráb. "Samozrejmosťou je aj USB port zabudovaný v lakťovej opierke," dodáva. 

 

 

Po tom, čo nás prevedie naprieč ostatnou expozíciou, zastavujeme sa spoločne pri multifunkčných stolíkoch. Prvým z nich je model Planet. Pomocou pákového mechanizmu je možné meniť výsku dosky stola. "Môžete ho použiť pri posedení na futonoch, alebo na ňom písať či jesť. Je tak univerzálnym prvkom do obývačiek, kuchýň aj pracovní. Pomocou vysunutia bočných hrán zas viete rozložiť stôl o pol metra z každej strany," prezrádza a ukazuje pritom možnosti nastavenia aj maximálnu a minimálnu výšku doska stola. 

 

 

 

 Pomedzi vystavené pohovky prechádzame k stolu 4x4. V jednom momente sa jeho veľkosť niekoľkonásobne zväčší. Stačí niekoľko krokov a vznikne veľkorysý priestor, ktorý poskytuje miesto pre viac ako 14 hostí. "Zvládnu to aj fyzicky menej zdatní jedinci. Obsluha je jednoduchá a všetky komponenty držia na svojom mieste vďaka sústave magnetov." A je to naozaj tak. Stôl sa skladá zo štyroch hlavných častí, pod ktorými sú uložené prídavné dosky. Manipulácia je rýchla a jednoduchá. Jedným modelom sa podarilo vyriešiť niekoľko rozličných situácií.

 

 

Takže hoci si zákazník praje dosiahnuť maximálne pohodlie, no je obmedzovaný úžitkovou plochou, stačí si len vybrať taký nábytok, ktorý je univerzálny. A JV Pohoda dokazuje, že bývanie sa môže v okamihu zmeniť na príjemné a dômyselné. Stačí to len intuitívne nastaviť podľa potreby. Gombíkom, pákou alebo rýchlym posunutím.