triola vianoce 1 uvod

 

 

Užite si čas plný snenia, relaxu, luxusu i vášne spolu s Triolou. Vyberte si z modelov limitovanej kolekcie TRIOLA - VIANOCE 2019 inšpirovanej rafinovanou eleganciou čipiek a ľahkosťou tylov. Ak neviete, čo vybrať, siahnuť môžete aj po čoraz obľúbenejšom darčekovom poukaze.

 

triola vianoce 1

 

V ponuke TRIOLA okrem podprseniek s košíčkami A až K s obvodom od 65, či nohavičiek – od klasických až po čoraz obľúbenejšie brazilky, nájdete aj košieľky a body, pyžamá a nočné košele, župany, pančušky, formujúcu bielizeň a plavky. Naprázdno neodídu ani páni. Pre nich sú v ponuke tričká, pyžamá, spodná bielizeň, plavky a župany.

 

triola vianoce 2

 

Limitovaná vianočná kolekcia TRIOLA je tónovaná do čiernej a cherry farby. Je rafinovane zvodná, pôsobí sexi a starostlivým výberom dizajnov ulahodí milovníčkam hladkej klasiky, ako aj romantickej čipky. Modely vychádzajú v ústrety skutočným ženám, aj tých väčších veľkostí - kolekcia prináša podprsenky s veľkosťami košíkov B - K a s obvodmi 65-100. Nájdete v nej prepracované strihy zhotovené z prvotriednych patentovaných materiálov. „Naša značka prináša modely pre naozaj každý typ postavy. Zároveň chceme zákazníčky aj naučiť, ako si bielizeň správne vybrať. V našich predajniach si môžu tiež osobne vyzdvihnúť objednávky z nášho e-shopu a uplatniť darčekové poukazy alebo pohodlne nakúpiť online,“ vysvetľuje Žaneta Ilutanová, profesionálna štylistka Trioly. Navyše, Triola je svojim zákazníkom opäť o čosi bližšie – okrem webu www.triola.sk ju nájdete už aj v bratislavskom Auparku, v OC Saratov Dúbravka Bratislava či v OC Centro Nitra.

 

triola vianoce poukazka

 

Viac informácií: www.triola.sk