sowresort ziaraperex toptrendy

 

VOID Architecture  spolu s fínskou spoločnosťou Konkatalot sa podaril skvelý experiment, vytvorili unikátny projekt v Laponsku.  Projekt skleného rezortu zahŕňa výstavbu 24 kabíniek zo skla v podobe hotelových apartmánov v zasnežených lesoch Laponska. Hotel je situovaný v meste  Rovaniemi. Každá kabínka má 40 metrov štvorcových a obsahuje obývačku, chodbičku, saunu, súkromný vonkajší bazén a spálňu s kuchyňou. Všetko je postavené výlučne zo skla a dreva, čiže prírodných materiálov, nechýbajú ani wellness zariadenia.

 

 

Každá ubytovacia jednotka má TV s plochou obrazovkou a posedenie, kde možno relaxovať po náročnom dni. V izbe je možnosť  pripraviť si vlastný čaj  a kávy. V rezorte sa nachádza aj  recepcia s nepretržitou prevádzkou, službu organizácie výletov a reštauráciu na mieste. Centrum vedy Arktikum a lyžiarske stredisko Ounasvaara sú vzdialené cca 5 km od ubytovacieho zariadenia.

 

sowresort ziara toptrendy

 

 

Nápadité apartmány sú zdobené vysoko kvalitným škandinávskym dizajnom.  Veľké okná a presklený strop poskytujú neobmedzený pohľad na prírodu a neba v Laponsku a prírodné javy, ako sú napríklad polárna žiara.  Apartmány majú vzhľad a výhody skla iglu - ako ubytovanie s priestrannejšou a exkluzívnejšou atmosférou.

Vzhľad kabín je poctou tradičnej laponskej architektúre chát Kota. Hostia  môžu v tomto rezorte  nerušene relaxovať v objatí nedotknutej prírody Laponska. Úžasný relax v podobe trávenia dovolenky v  sklených domčekoch je spojený s návratom k prírode a so zanechaním každodenného stresu. Predstavte si, že sa zobudíte jedno ráno obklopení zasneženým lesom a budete sa tešiť z toho, že sa cítite v teple, keď je vonku chladno. To je presne to, čo môžete cítiť, keď zostanete v Glass Resort.

 

 

snow postel toptrendy

 

 

Hotel ponúka výnimočný zážitok, vďaka ktorému môžete znovu objaviť krásu nedotknutej prírody.To, čo Glass Resort predáva, je viac než len ubytovanie, je to sen ponorený do lesa.

 

Foto: Rovaniemi Glass resort,