heluz s auto toptrendy

Bývanie je čoraz drahšou záležitosťou a každý centimeter navyše sa môže pekne predražiť. Kto by však chcel žiť v byte s veľkosťou králikárne, kde počujete aj kroky susedovej mačky? Kto by chcel žiť nerušene bez hluku od susedov, ale za cenu hrubých múrov, ktoré ho okrádajú o drahú obytnú plochu? Pritom stačí tak málo – zamerať sa na materiál, z ktorého sú steny postavené a zabiť tak dve muchy jednou ranou.

 

heluz auto

 

 

Tiché a štíhle riešenie

Česká firma Heluz uviedla na trh prelomovú novinku – tehlu AKU KOMPAKT 21 brúsenú, ktorá prekoná potenciálnu konkurenciu svojou menšou hrúbkou a vyšším akustickým útlmom. Tehlová tvarovka totiž obsahuje strednú vrstvu z minerálnej izolácie. Kombinácia týchto rôznorodých materiálov pohlcuje decibely a tlmí hluk. Múry sú tenšie a obytný priestor hrá v prospech ľudí, nie muriva. Zvukový komfort ďalej zvyšujú prepracované riešenia konštrukčných detailov – HELUZ nedodáva len stavebný blok, ale celé systémové riešenie. Všetky tieto výhody ocenia okrem nájomníkov aj stavitelia bytových domov – centimetre a metre štvorcové, ktoré získate navyše vďaka úsporným rozmerom tehly, znamenajú viac využiteľných metrov štvorcových na rovnakej zastavanej ploche a majú výrazný vplyv na vyššiu rentabilitu projektu. 

 

 

 

 

Dispozícia pre ticho

S tehlou, ktorá „pohlcuje“ decibely, postavíte miestnosti s vysokým akustickým komfortom. Môžete si naplánovať dispozíciu bytu podľa vašich predstáv s vedomím, že každý môže mať pre seba pokoj a súkromie. Rovnaký komfort zároveň poskytnete aj susedom. Dôkazom, že HELUZ to s inovatívnymi technológiami myslí vážne, je aj skutočnosť, že pre kampaň získal silného spojenca – spoločnosť BMW. Po cestách sa vďaka tomu preháňa elektromobil BMW i3, ktorý upozorňuje na rovnakú filozofiu dvoch výrobcov z úplne odlišných oblastí – prinášať na trh inovatívne riešenia zvyšujúce používateľský komfort majiteľov so zachovaním ohľaduplného prístupu voči prostrediu. Slovami marketingovej manažérky HELUZ Andrey Stejskalovej: „Aj keď to môže byť na prvý pohľad prekvapujúce, elektrické BMWi3 aj kompozitná tehla AKU KOMPAKT 21 brúsená ponúkajú každý vo svojej oblasti rovnaké benefity – menej hluku a viac miesta pri rešpektovaní ekologickej udržateľnosti a ohľaduplnosti voči okoliu.“