dom s masivnou strechou

O tom, že masívna strecha môže účinne vyriešiť problémy s prehrievaním, sme sa presvedčili počas prvého dňa výstavy For Pasiv v Prahe. Ústrednou témou tohto ročníka je Bývanie budúcnosti. Ale nemusíte sa báť, nebudeme hovoriť o kapsulách a pozemkoch na Mesiaci. Vystavovatelia zostali nohami pevne na zemi a inovácie, ktoré predstavujú návštevníkom, sú aj tento rok praktické a nápomocné pre každého, kto ma záujem o kvalitné bývanie vo vlastnom.

 

ytong for pasiv 2018 toptrendy sk

 

 

Rovnako praktické riešenie prináša spoločnosť Ytong. Na ich stánku sa môžete až do nedele porozprávať s na slovo vzatými odborníkmi, ktorí sú pripravení poskytnúť všetky informácie týkajúce sa efektívneho jednovrstvového riešenia pre nezatepľované pasívne domy. Dozviete sa napríklad aj to, že prehrievaniu podkrovia sa dá predísť s využitím masívneho konštrukčného systému Ytong Komfort. A aké sú jeho ďalšie výhody? Masívne strechy disponujú vysokou vzduchotesnosťou, požiarnou odolnosťou a majú nulové riziko napadnutia plesňami či inými škodcami. Šetrným riešením sú masívne strechy aj preto, že tým dokážete účinne nahradiť klimatizáciu v podkroví. Dôvod? Kým takáto masívna strecha v lete teplo odvádza, v zime ho, naopak efektívne akumuluje. 

 

ytong for pasiv vystavna plocha pozvanka

 

Nezostáva však len pri slovách. Praktické príklady toho, ako nanášať vonkajšiu aj vnútornú omietku či demonštráciu montovania masívnej strechy, predvádza spoločnosť priamo na ploche svojho výstavného stánku. Atraktívnym je tiež zvýhodnený predaj stavebného materiálu, ktorý bude po celú dobu prezentácie za mimoriadne prijateľné ceny. Naša redakcia bude až do konca výstavy monitorovať dianie na jednotlivých stánkoch. Zostaňte s nami počas celej výstavy.