podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME 7702 E zahrada title

 

img 1000px 3

 

 

Zásuvky do záhrady


Možno vám táto možnosť ani nenapadla, lebo ste sa domnievali, že podlahová elektrická zásuvka je len záležitosťou interiéru. Pravdou je, že rovnako účinne dokáže pomôcť vonku aj vo vnútri. Podľa toho potom hovoríme o interiérových či vonkajších (exteriérových) podlahových zásuvkách.

 

Hlavnou úlohou každej podlahovej zásuvky je priviesť elektrinu na miesto, kde ju práve potrebujete. A je jedno, či ide o pracovný stôl uprostred obývacej izby, ležadlo na terase alebo o lavičku v altáne vzadu v záhrade.

 

podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME 7702 E zahrada

 Vonkajšia podzemná zásuvka s potrebným krytím (IP67) proti vode a prachu

 

Vonkajšie podlahové zásuvky, ktoré sa najčastejšie inštalujú pod trávnik alebo pod povrch dlažby, vám pomôžu nielen s hladkou prevádzkou kosačky, ale aj s použitím akéhokoľvek záhradného či iného náradia, ktoré vyžaduje pripojenie k zdroju. V prípade potreby nie je problém umiestniť podlahovú zásuvku do bezprostrednej blízkosti vjazdu, pretože jej hmotnosť prechádzajúceho auta nijako neublíži.

 

podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME 7602 A

Vonkajšia zásuvka umiestnená napríklad vo vjazde domu alebo na terase

podlahová zásuvka exteriér IP67 STAKOHOME 7602 A

Vonkajšia zásuvka umiestnená napríklad vo vjazde domu alebo na terase

 

Grilovanie, dekorácie…

Ak v záhrade alebo na terase radi grilujete, v niektorých prípadoch potrebujete mať na vhodnom mieste pripravenú zásuvku. Pri bazéne je vhodné mať pripravenú podzemnú zásuvku pre rôzne zariadenia, atrakcie, čističe a pod. V zime je zasa vonkajšia elektrická zásuvka nepostrádateľná pri inštalácii vianočnej svetelnej dekorácie.

 

nástavec se zásuvkou STAKOHOME 7703Pri používaní je možné vonkajšiu podlahovú zásuvku dočasne (i trvalo) opatriť nadstavcom proti vniknutiu vody, snehu, dažďa atď.

 

K prednostiam vonkajších podlahových zásuviek patrí okrem stopercentnej bezpečnosti, kvalitného spracovania a dizajnu aj ich variabilita, ktorá predstavuje riešenie pre každý priestor. Záleží len na vašom prianí, a pokojne môže byť i neštandardné. Podzemné zásuvky v exteriéri môžu byť dátové, televízne alebo reproduktorové. Popri klasických 230 V môžu privádzať aj 400 V.

 

Energetický sloupek STAKOHOME ES 2Rnw

Energetický stĺpik (zásuvkový stojan) môže byť vybavený zásuvkami 230 V, DATA, vypínačom atď.

 

Takmer neviditeľné, ale aj tak elegantné

Podlahové zásuvky zostávajú očiam skryté, napriek tomu majú premyslený a elegantný dizajn. Možno vás niektorá z nich natoľko zaujme svojím atraktívnym vzhľadom, respektíve schopnosťou esteticky splynúť s okolím, že si nakoniec dizajnovú podlahovú zásuvku zaobstaráte i do interiéru. Potom konečne prestaviate izbu, či dokonca celý byt tak, ako ste si vždy priali. A nemusíte sa obávať starostlivosti o ne, lebo interiérové i vonkajšie podlahové zásuvky vyžadujú len minimálnu údržbu. Určite sa príďte presvedčiť osobne, na vlastné oči!

 

podlahová zásuvka interiér STAKOHOME 8802 B dřevo

Zásuvka v podlahe, ktorá sa „stratí“ v každom interiéri.

 

 

Píšte, volajte, radi vám poradíme pri výbere toho najlepšieho riešenia. Viac informácií na  http://www.podlahove-zasuvky.cz, alebo

na telefónnom čísle: +420 226 517 522, mobil: +420 776 780 378.

 

Zásuvky dodávame i v rámci celej SR.

Spoločnosť Stakohome má v ponuke i ďalšie zaujímavé produkty, napríklad celkom neviditeľné reproduktory so skvelým zvukom za prijateľnú cenu (www.skryte-reproduktory.cz) alebo luxusné a originálne (ručná práca) radiátory z Francúzska (viac na www.luxusni-radiatory.cz).

Stakohome Network, s. r. o.

www.podlahove-zasuvky.cz

 

logo STAKOHOMElogo podlahové zásuvky