luxusny kamen xs engineeering porfyr pracovna doska kuchynsky ostrov moderna kuchyna cervena stavebnictvo byvanie

 

Kamenárska firma KÁMEN ENGINEERING so sídlom v Hradci Králové sa zaoberá kompletnou realizáciou kamenárskych prác z prírodného kameňa pre banky, administratívne budovy, firmy, hotely, reštaurácie, poisťovne,  ale i rodinné domy. K dispozícii je štandardná ponuka kameňa vo veľkorozmerných doskách, ktoré zaistia tiež nadštandardné a luxusné materiály podľa priania zákazníka. 

 

Spoločnosť  bola založená v roku 1992, pričom postupom času sa vypracovala medzi špičky na trhu  v oblasti kamenárskeho priemyslu. V Hradci Králové - Stěžerách časom vytvorila sklad vzorkovníc a polotovarov s  bohatou škálou žulových a mramorových veľkoplošných dosiek z celého sveta.  Tu si môže klient pozrieť i vybrať kamene, ktoré sú nakupované od najväčších talianskych producentov kameňa.  Okrem štandardných druhov kameňa sú v ponuke i rôzne druhy unikátnych dekoratívnych mramorov, travertínov a ónyxov z Iránu, Pakistanu a Mexika. Skladom máte na výber viac ako 500 druhov kameňov a vybraných polotovarov. Prírodný kameň je vždy niečím špecifický, no hlavne dokáže vytvoriť unikátne varianty a odchýlky vo farbe a v štruktúre.  Z toho dôvodu sa každá zákazka predáva samostatne. 

 

kamanerstvo kamen engineering onyx luxusne kamenne steny dizajn toptrendy

 

 

 

Veľký výber z prírodného materiálu

Používané sú iba prírodné materiály v rôznych farbách, ako napríklad žuly, mramory, vápence, pieskovce, travertíny, v menšom rozsahu tiež porfýr, bridlice a iné. Väčšina ponúkaných žul a mramorov pochádza zo zahraničia, ale objednávky z pieskovcov sú z tuzemských zdrojov. Ponúkaný sortiment je stále obnovovaný a obmieňaný, v závislosti na ponuke veľkopredajcov a dopytu zákazníkov (architektov, projektantov, investorov). Používa sa iba materiál s atestami, ktoré svojimi vlastnosťami zodpovedajú platným európskym normám. 

 

 

 

luxusny kamen kamen engineering interier materialy stavebnictvo a byvanie

 

 

 

Rekonštrukcie i nové stavby

Firma KÁMEN ENGINEERING ponúka kompletné kamenárske práce,  ako napríklad zameranie stavby, inžinierske činnosti, impregnácie výrobkov,vypracovanie výrobnej dokumentácie a šablón, vlastnú výrobu, či technické riešenie vrátane kotvenia a nadväznosti na ďalšiu časť stavby. Okrem nových stavieb firma zaisťuje i rekonštrukcie stavieb vrátane chránených pamiatok a opravy starých kamenárskych prác.

 

 

luxusny kamen kamenny krb engineering materialy stavebnictvo byvanie

 


Kompletné realizácie a dodávka

Spoločnosť zabezpečí všetky potrebné realizácie z prírodného kameňa; vonkajšie a vnútorné dlažby, obklady kúpeľní, stien, parapet,dverí,pultové, umývadlové a kuchynské dosky, atypické masívne profilové prvky, rotačné výrobky, fontány, krby, schodiská, podsvietené ónyxové steny, či iné atypické výrobky.

 

 luxusny kamen mramor onyx kamen engineering material interier kuchyna stavebnictvo byvanie

 

Spokojní zákazníci

Firma zrealizovala od roku 1992 stovky zákaziek, a to ako preveľké investičné celky, tak aj pre privátnu klientelu. Jedná sa o prácu vysokého štandardu založenej na kvalite prírodného kameňa, na jeho opracovaní a montáži.  V posledných rokoch veľmi vzrastá záujem zo strany jednotlivcov o výrobu obkladov, dlažieb, parapet, schodov, kuchynských dosiek a aj interiérových a exteriérových prvkov z prírodného kameňa do bytov, rodinných domov a firemných sídiel. Patrite i vy k spokojným klientom a nechajte sa inšpirovať!