Rafinovana v kazdom detaile. Taka je nova rada laminatovych podlah Quick Step Signature SIG4763 Interior01 PEREX1

 Pri zariaďovaní interiérov zvádzame často nerovný boj s predstavou versus realita. Lebo praktická stránka nepustí. Našťastie technologický vývoj stále napreduje a prejavilo sa to aj u výrobcov podlahových krytín. Kompromisom odzvonilo.

  

Rafinovana v kazdom detaile. Taka je nova rada laminatovych podlah Quick Step Signature SIG4763 Interior01 1

 

Najnovší prírastok belgického výrobcu podláh Quick-Step je symbiózou 30. rokov inovácií, kreativity a práce s technológiami, čo vedie k inovatívnemu a prelomovému riešeniu. Výsledkom je opäť unikátny dizajn, precízne spracovanie so zameraním na detail a bezkonkurenčný výkon, s akým sme sa doteraz u laminátových podláh nestretli. Nová kolekcia Signature je totiž laminátová podlaha, ktorá vyzerá ako reálne prírodné drevo, a to bez akýchkoľvek kompromisov. Posunuli sa hranice v oblasti inštalácie a vodeodolnosti podlahy. No to nie je všetko, zdokonalili sa realistické atribúty, s ktorými sa stretávame pri skutočnej drevenej podlahe. Konštrukcie a spoje sú rafinovanejšie a autentickejšie, štruktúra presná a ostrá. Dokonca tak, že nepoznáte rozdiel nielen na pohľad ale aj na dotyk.

 

 


Zen v domácnosti
Pri Signature sa nechal dizajnérsky tím inšpirovať vplyvmi z Afriky a Južnej Ameriky. Využil teplé a exotické zemité odtiene, ručne vyrábané materiály a prírodné prvky. Na druhej strane si tím všimol rastúcu túžbu po „zenových“ a pokoj vyvolávajúcich priestoroch. V rušivom digitálnom svete ľudia túžia po dome, v ktorom sa cítia bezpečne a v pohode. Mäkké materiály vo svetlých, neutrálnych tónoch sa skvele kombinujú a vytvárajú uvoľnené prostredie. Všetko však nemusí byť nutne dokonalé: asymetria, drsnosť, jednoduchosť a jemné nedokonalosti vychádzajúce z prírody alebo ručne vytvorená, čistá a vyvážená atmosféra vzbudzujú emócie a sú žiaduce. A vyberie si naozaj každý. Nová kolekcia Quick-Step Signature zahŕňa 18 podlahových dizajnov, z ktorých je každý očarujúci a unikátny svojou úrovňou zdokonalenia.

Foto: Quick-Step

 

Typ pre čitateľa: 

13 rád, ako využiť svoj mixér naplno (nielen na smoothie)

ranch dressing