gino interiér 3

 

Čas pohody, radosti a veselenia je už za dverami. Odmeňte svojich zamestnancov a obchodných partnerov jedinečným vianočným večierkom, o ktorom sa bude po chodbách firmy ešte dlho hovoriť. To všetko bez veľkých starostí.

 

 

gino interiér 4

 

 

 

Vianočný večierok s hotelom Gino Park Palace ****

 

Náš vianočný balík je pre všetkých, ktorí po celý rok tvrdo pracovali a teraz si zaslúžia oslavu na úrovni. Dokonalý „wow efekt“ vykúzlia historické priestory, výborný DJ s kvalitným ozvučením a osvetlením, 3 - chodové slávnostné servírované menu a bohaté bufetové stoly. Vieme, že na kvalitných akciách zábava s pribúdajúcim časom rastie, preto vás náš personál obslúži až do tretej rána. K večierku si môžete vybrať aj vianočný pobytový balík s raňajkami a vstupom do Wellness. Veď po dobrej zábave, si zaslúžite aj dostatočný oddych.

 

 

gino interiér 3

 

 

Výnimočnosť, o ktorej sa bude dlho hovoriť

 

Radi by ste pridali vášmu večierku na originalite? Žiadny problém. Zabezpečíme vám orgánový koncert v kaplnke, hudobné vystúpenie, karaoke, či ochutnávku vín a rumov. Pokojne aj všetko naraz, veď vianočným želaniam sa medze nekladú.

Ak sa vám páči naša ponuka a radi by ste prenechali celú organizáciu na nás, zatiaľ čo sa vy budete baviť, volajte na telefónne číslo +421 917 998 808, prípadne nám napíšte mailovú správu na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo vyplňte náš kontaktný formulár.

 

Viac informácií: www.parkpalace.sk