ned interier 7 uvod

 

Premýšľate o modernizácii svojho bývania alebo sa chystáte na kúpu či stavbu vlastného rodinného domu? Každá rekonštrukcia alebo zariadenie nových priestorov si vyžaduje odborné vedomosti, ich posúdenie z hľadiska kvality, ceny, komfortu, ich vzájomnej kombinácie i konkrétneho zasadenia do interiérových priestorov.

 

ned interier 7

 

Ned Interiér je profesionálna architektonická spoločnosť, ktorá vám dokáže splniť vaše predstavy o bývaní a pretaviť ich do reality. Skôr ako sa pustíte do samotnej realizácie prestavby či výstavby, budete presne vedieť, aký bude výsledný efekt a vzhľad vášho nového interiéru.

3D vizualizácie interiéru

Pri tvorbe návrhu interiéru, ktorého výsledkom sú 3D vizualizácie, spoločnosť Ned Interiér pracuje s reálnymi prvkami v reálnych priestoroch. Tie vypracováva na základe potrieb a požiadaviek klienta a výsledkom je esteticky príjemný a prakticky funkčný priestor. Na rozdiel od technického pôdorysu budete v 3D vizualizácii cítiť budúcu atmosféru vášho domova. Myšlienkou spoločnosti je, že aj ten najmenší detail, ktorý tvorí interiér, je dôležitý. Výsledkom vizualizácie je zoznam všetkých potrebných stavebných, nábytkových i doplnkových prvkov, ktoré na nový interiér bude potrebný.

 

ned interier 6

ned interier 5

 

Záverečná dokumentácia

Po rozhodnutí klienta, že vizualizácia presne odráža jeho predstavy o budúcej podobe interiéru, prichádza ku schváleniu návrhu. Následne spoločnosť Ned Interier pripraví podrobnú dokumentáciu so všetkými podrobnosťami a prvkami. S ohľadom na konkrétne predstavy ďalej oslovuje a vyberá spoločnosť vhodných dodávateľov a výrobcov, ktorí nacenia jednotlivé požadované produkty, nábytkové zostavy, doplnky a stavebné prvky. Všetky údaje aj s rozpočtom sú uvedené v záverečnej dokumentácii.

 

ned interier 4

ned interier 1

 

Spolupráca pokračuje aj naďalej

Klient sa ďalej sám rozhoduje o finálnej realizácii interiéru. Spoločnosť Ned Interier je mu však stále k dispozícii. Pomôžu zohnať i zabezpečiť čokoľvek a ochotne sa podelia o skúsenosti, ktoré dlhoročným pôsobením v oblasti interiérového dizajnu a architektúry nadobudli.

Pracovníci spoločnosti Ned Interier sa tešia na vašu návštevu v nedávno prerobenom a modernizovanom dizajnovom ateliéri, aby ste sa pri spoločnom navrhovaní a projektovaní vašich budúcich priestorov cítili ešte komfortnejšie.

Viac informácií: www.nedinterier.sk
Foto: Ned Interier, realizácia interiéru rodinného domu Jarovce