Screenshot 2


4710 out amb

 

Záhrady, terasy, fasády; nech už osvetľujete akýkoľvek povrch, budete potrebovať poriadne svetlo. Až teraz zažiari váš exteriér pod novým svetlom, vyniknú všetky zelené záhony a vy si budete môcť svoje priestory vychutnať naplno pod holým nebom!

Žiarovky sú čoraz viac navrhované so zámerom vytvárať rôzne svetelné a tieňové efekty. Tento rok sa nám to môže hodiť. Dôležité je nielen jednoduché osvetlenie chodníkov a stien domu, ale aj vytvorenie ozdobných tieňov, ktoré dávajú svetelnú scénu či už múru domu, stropu alebo terase.

 

"Pokiaľ ide o farbu, tento rok je to závod s hliníkom, antracitom a hrdzavohnedou."

 

TECHNOLÓGIE A USB

Ale, čo by ste povedali na možnosť nadstavenia jasu, keď čítate svoju obľúbenú knihu alebo ho ešte viac stíšiť pri romantickej atmosfére pri pohári červeného vína s vašimi susedmi. Alebo si ste si priali počúvať pri západe slnka a chutnej grilovačke hudbu? Nekonečné možnosti 20. storočia ponúkajú nabíjateľné batérie cez USB port a vaše záhradné party budú bezpečným riešením bez otravných káblov.

 

BOVER MARIETTA OUTDOOR AMBIENTE 01

bamboo 03 1

 

ZAVESIŤ

Je čas zariadiť si „vonkajšiu miestnosť“ alebo zimnú terasu, ktoré sa stávajú hitom prichádzajúcej zimnej sezóny a rozšíria tak existujúci balkón či terasu. Príjemné a zútulnené vašej domácnosti vám dodá pohodu a dobrú náladu, tak prečo nepremeniť balkón na ďalší priestor v byte v orientálnom, boho či ethno štýle. To, čo sa propaguje v magazínoch po celom svete sú hojdacie pohovky, závesné kreslá a voľne umiestnené koberce. Na všetko, však potrebujete, to správne osvetlenie.

b83ca39bff395e0675c2c98d68a8b05144b9f321 1000x1000

 

 

BONBORI

My vám predstavíme LED stolovú sklenenú lampu BONBORI s nerezou. Bonbori vytvoril svetovo uznávaný japonský dizajnér Fumie Shibati, ktorý sa inšpiroval tradičnými papierovými lampami, ktoré lemujú cesty k svätyniam a chrámom počas každoročných festivalov v Japonsku. V japončine slovo bonbori označuje nielen túto tradičnú formu osvetlenia popisuje aj mäkké svetlo prichádzajúce zo zasneženej jaskyne. Nové svetlo bolo vyrobené v súlade s hodnotením IP44 pre vonkajšie použitie. Využíva jednoduchý podstavec z nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou práškovou farbou, ktorá je ekologická voči poveternostným vplyvom. Ľahko odnímateľný zdroj svetla LED, ktorý odolá teplotám pod bodom mrazu, vrhá jemnú žiaru cez difúzor.

 

2b bonbori table lamp brokis 437886 rel33ae123d  9f4bee9b085e85b5b726767c80deae4a

 

Pripravila: Petra Laclavíková