concept home dreveny interier kuchyna obyvacka toptrendy

 

Preto sa po viac ako 100 realizáciách a viac ako 9 rokoch vývinu a rozvoja zrodila spoločnosť THE CONCEPT HOME, ktorá odpovedá na požiadavky klientov, ktorí chcú ísť cestou moderného, dizajnového a zdravého bývania. V dnešnej dobe hrá estetika dôležitú úlohu, preto sa spoločnosť zameriava na novodobú architektúru a zároveň kladie dôraz na detail a funkčnosť.

 

Zdravé bývanie

Krása musí byť spojená so zdravím. V THE CONCEPT HOME vďačia za pomoc prírode, ktorá má zásluhu na tom, že vďaka drevu dokážu vytvoriť nie len krásnu novodobú drevostavbu, ale vniesť do nej vzdušnosť, vôňu a psychickú pohodu.

 

concept home sk realiacia domov na kluc toptrendy

 

Kompletné služby

Spoločnosť je v skupine THE CONCEPT, ktorá zastrešuje okrem stavebnej činnosti aj realitnú činnosť a zaoberá sa aj interiérovým dizajnom. Vďaka čomu sa jej úspešne darí ušetriť more času klientom tým, že im spoločnosť zabezpečí všetko takpovediac od A do Z.

 

concept home interier kuchyne spojenej s obyvacou cestou dreveny dekor rustikalny styl realizacia domu na kluc toptrendy

 

 

Spoločnosť sa vám postará o výber pozemku, navrhnutie projektu, administratívu spojenú s výstavbou, realizáciu stavby, až po dokončenie a zariadenie interiéru podľa vlastných predstáv v spolupráci so špičkovými interiérovými dizajnérmi.

 

concept home interier obyvacka dizajn toptrendy

 

Virtuálna realita vášho domu

Každý sme jedinečný a máme individuálne predstavy o svojom vysnívanom bývaní. Spoločnosť pracuje s modernými technológiami ako sú vysokokvalitné vizualizácie exteriéru a interiéru a tiež s virtuálnou realitou, ktoré pomáha podať klientom takmer reálnu predstavu o tom, ako bude vo finále ich domček vyzerať. Vďaka týmto technologickým vymoženostiam sa tak môžete spolupodieľať na tvorbe svojho budúceho domova a pri tom mať stále dostatok času pre seba a svoju rodinu.

 

 

Text a foto: THE CONCEPT HOME
Viac na: www.theconcept.sk