dizajnovepodlahy xs designflooring ponuka podlahovych krytin toptrendy

 

 

Pôvodne boli priestory showroomu značky dizajnovepodlahy.sk určené len na skladovanie. Rozhodli sme sa však zútulniť ich a z miesta vytvoriť prívetivé prostredie, v ktorom sa budú klienti cítiť príjemne.

 

Najbližšie pri vstupe sa nachádza obslužná zóna s poradňou. Rozmerný biely pult doplnený štýlovými stoličkami bol navrhnutý tak, aby vynikal svojou jednoduchosťou na výraznej vinylovej podlahe z edície Kaleidoscope značky Designflooring. Trojrozmerný efekt posúvajúci vnímanie reality je navyše šikovne doplnený jednoduchými policami, na ktorých je mimo iné aj koleso šťastia. To ponúka zákazníkom možnosť získania zľavy či darčeka; v závislosti od toho, ako im bude pri točení priať šťastena.

 

 

dizajnovepodlahy klientska zona kaleidoscope podlaha toptrendy

 

 

Centrálnu časť showroomu tvorí priestor s polyuretánovou liatou podlahou Arturo v kreatívnom vzore. Dizajnéri mysleli aj na to zjednodušenie orientácie v priestore a na niekoľkých miestach strategicky umiestnili ikony symbolizujúce účel zóny. Podlahu dopĺňa stena s obrazmi vytvorenými z ponúkaných materiálov. Celý showroom by mal niesť myšlienku originálnej „podlahovej galérie“.

 

 dizajnovepodlahy arturo toptrendy

 

 

 

Drevené parkety využité ako deliace prvky sú ošetrené farebným olejom Pallmann Color Collection. Oranžová farba, ktorá je súčasťou firemnej identity Pallmann, bola určujúcou aj pri výbere vhodného sedacieho nábytku v klientskej zóne. Celkovú atmosféru navyše dotvárajú obrazové rámy, obsahujúce vzorky s odtieňmi farebných olejov. Je to práve z toho dôvodu, že primárnou funkciou tejto zóny zostáva demonštrácia možností povrchových úprav, ktoré sú v ponuke značky Pallmann.

 

 dizajnovepodlahy pallmann toptrendy

 

 

 

Prejdime teraz do zadnej časti showroomu. V tej možno nájsť kútik s vinylovými podlahami Designflooring. V tejto zóne sme zvolili podlahu so strakatým vzorom s rôznymi odtieňmi, ktoré nesú krátke lamely imitujúce parkety. Aby sme nezabudli, pred touto časťou je ešte možné vidieť ďalší vrchol našej ponuky; jedná sa konkrétne o vinylové dlaždice Random Panel, pochádzajúce z kolekcie Art Select. Tieto dlaždice zaujmúvariabilitou rozmerov jednotlivých dielcov.

 

 

dizajnovepodlahy designflooring ponuka podlahovych krytin toptrendy

 

Výrazným prvkom zóny Designflooring je obrovský stôl, v ktorom je schované množstvo vzoriek. Tieto je možné vytiahnuť a prehliadať si ho na vrchnej doske, ktorá má neutrálnu bielu farbu, a tak perfektne slúži na tento účel.V troch líniách sú tu uložené vzorky a katalógy. Celý kútik Designflooring vďaka tejto prehľadnej členitosti zostáva funkčný a orientovaný na potreby zákazníka.

 

 dizajnovepodlahy wolff toptrendy

 

 

 

V opačnom rohu sa zas nachádza kútik značky Wolff so špecializáciou na podlahárske stroje a pomôcky pre podlahárov. Minerálne povrstvenie UZIN SC993 síce pripomína samonivelačnú hmotu, je to však už veľmi tvrdá finálna vrstva podlahy s imitáciou hladeného betónu. Kontrastná zelená farba značky dodáva spolu so surovými betónovými povrchmi pôsobivý vzhľad a štýl do celého priestoru.

 

 

dizajnovepodlahy uzin showroom s podlahovymi krytinami bratislava

 

 

Napriek tomu, že showroom tvorí len jeden veľký priestor, jeho dômyselné členenie a grafické cítenie našich dizajnérov prispeli k tomu, že vo veľkom sklade vzniklo niekoľko funkčných klientskych zón s vlastným, osobitým charakterom, ktoré na seba prirodzene nadväzujú. Ak sa o tom chcete presvedčiť na vlastné oči, stačí nás navštíviť.

 

 

www.dizajnovepodlahy.sk