ledco svietidla trilum interier dizajn toptrendy

 

Osvetlenie  hrá dôležitú úlohu  v priestore domova, či firmy. Svietidlá svojim dizajnom môžu veľmi spríjemniť atmosféru a prostredie vo Vašich domovoch, či firmách. Svietidlá sú jedinečné svojím tvarom a zaujímavým dizajnom, ktorý môže očariť na prvý pohľad. 

 

Svetlo je neoddeliteľnou súčasťou našich životov, tak prečo mu nevenovať viac pozornosti ako je zvykom. Spoločnosť LEDCO s.r.o. sa postará o kompletné služby v oblasti návrhu moderného efektívneho osvetlenia bytových priestorov, rodinných domov, kancelárií, komerčných plôch, priemyselných podnikov, hál, parkov a záhrad.

 

ledco jedalen trilum svietidla moderna jedalen dizajn toptrendy

 

Efektivita návrhu

Nechajte si vypracovať projekt na mieru  s priaznivým vplyvom na vašu svetelnú pohodu a príjemný pocit z interiéru aj počas večerných hodín. Najväčšou výhodou svietidiel i samotných návrhov je komplexná pripravenosť počas stavebného ošiaľu. Nestane sa vám, že na niečo zabudnete, prípadne niečo podceníte. Pri návrhu osvetlenia je braní veľký dôraz na intenzitu navrhovaného priestoru, vhodnosť dizajnu, nízku spotrebu a optimálnu životnosť.

 

 

Kompletné služby

Spoločnosť ponúka širokú škálu komplexných služieb v oblasti osvetlenia. Počnúc prvotnou konzultáciou so zákazníkom a ozrejmením si jeho požiadaviek na osvetlenie až po konečnú realizáciu systému osvetlenia. Využiť môžete poradenskú činnosť v oblasti riadenia a svetelných technológií. Nechajte si vypracovať detailný  svetelno-technický projekt spolu s technickou dokumentáciou a vyhnite sa problémom počas realizácie.

 

ledco trilum svietidla stropne osvetlenie dizajn interier toptrendy

 

Veľký výber

Vybrať si môžete z veľmi širokej ponuky svietidiel od renomovaných výrobcov. Medzi produktové portfólio patria najmä moderné svietidlá s využitím revolučnej LED technológie a prepracovaného dizajnu. Do popredia sa čoraz viac dostávajú aj drevené svietidlá od slovenského výrobcu Trilum, ktoré boli premiérovo prezentované na medzinárodnej výstave Euroluce 2019 v Miláne. Vďaka dôrazu na kvalitu jednotlivých komponentov, majú LED svietidlá garantovanú funkčnosť počas celého životného cyklu. Ponuka je obohatená aj o produkty obchodných partnerov spoločnosti,s cieľom uspokojiť špeciálne požiadavky zákazníkov a tým rozšíriť pole pôsobnosti na svetelno-technickom trhu. 

 

ledco svietidla trilum votknute schodisko interierovy dizajn toptrendy

 

Výhody LED

LED produkujú viac svetla na watt ako klasické - halogénové či žiarivkové svetelné zdroje. To znamená, že pri rovnakej svietivosti spotrebuje LED menej elektrickej energie, a tak ušetrítenáklady na spotrebovanú energiu.  LED má  veľmi rýchly štart, čo sa nedá povedať o žiarivkách a výbojkových svetelných zdrojoch, ktoré sú navyše veľmi háklivé na časté zapínanie a vypínanie. Okrem toho sú LED žiarovky veľmi vhodné do rôznych senzorových aplikácií (pohybové senzory, súmrakové spínanie, atď.).  Sú šetrné k životnému prostrediu svojou hospodárnosťou i tým, že neobsahujú žiadne ťažké kovy.

 

ledco trilum svietidla stropne bodove drevene schodisko dizajn toptrendy

 

Nové trendy v oblasti osvetlenia a LED

LED technológia si získava čoraz väčšiu popularitu vďaka svojej hospodárnosti, dlhej životnosti, vysokej odolnosti a samozrejme aj vďaka veľmi malým rozmerom, čo umožňuje dizajnérom navrhovať doposiaľ len veľmi ťažko realizovateľné kúsky. Využite dlhoročné skúsenosti spoločnosti LEDCO, ktoré budú Vašou istotou pre bezchybne pracujúci systém moderného osvetlenia.