kosilove2 saty xs

 

 

Svieže a moderné – také sú košeľové šaty, ktoré sa rýchlo stali módnym hitom. Rada sa občas medzi priateľmi blysnete niečím novým, ale na svoje pohodlie nedáte dopustiť? Neváhajte tieto šaty vyskúšať.

 

Košeľové šaty majú rôzne využitia, preto by vo vašom šatníku rozhodne nemali chýbať. Môžete ich kombinovať so športovými teniskami a vydať sa na prechádzku von, alebo v nich vyraziťdo spoločnosti.

 

kosilove2

 

Praktické, vkusné, večné

Výhodou košeľových šiat je, že môžete zvoliť akúkoľvek kombináciu a nikdy neurobíte chybu. Krátky kabátik, ozdobná kabelka, športovejšia obuv, výrazné šperky, batoh, lodičky, sandále, čižmy alebo džínsová bunda – to všetko sa k nim skvele hodí. Môžete ďalej nosiť svoje obľúbené doplnky a topánky a byť sama sebou bez toho, aby ste si lámala hlavu s tým, či ste náhodou nešliapla vedľa. Stačí len mať jasno v tom, ako chcete na svoje okolie pôsobiť.

 

Chcete iba zdôrazniť svoje krivky? Skombinujte šaty s jednoduchým opaskom. Ide vám o to, aby ste v spoločnosti pôsobila graciózne? Potom zvoľte jednofarebné šaty, jemné strieborné šperky a lodičky alebo remienkové topánky na podpätku.

 

 

Možnosť vziať si ich kamkoľvek ale nie je zďaleka jedinou výhodou košeľových šiat. Ak stále váhate, či je zaradiť medzi svoje obľúbené kúsky, možno vás presvedčí skutočnosť, že nikdy nevyjdú z módy. Sú nadčasové a môžete ich nosiť niekoľko rokov.

 

Zalichotí ženám s úzkym aj širším pásom, mladým slečnám, ženám stredného veku aj seniorkám. Budete sa v nich cítiť príťažlivo a prirodzene. Pristane všetkým typom postavy a nikto vás v nich neprehliadne.

 

kosilove1

 

 

Rozmanitosť farieb aj štýlov

Nájdete medzi nimi decentné jednoduché modely v jednej farbe, ale aj modely s bohatým vzorom. Ak preferujete minimalizmus, iste vás potešia biele šaty. Ak pátrate po niečom extravagantnom, potom vedzte, že ani o modely s výraznými indiánskymi a orientálnymi vzormi nebude núdza.

 

Nežné šaty s kvetinovou potlačou vám dodajú pôvab a v divokých farbách budete vyzerať zase energicky a nespútane.

 

S letom ich sezóna nekončí

Skvelou správou je, že na konci leta nemusíte košeľové šaty okamžite schovávať zase do skrine. Modely v predĺženej dĺžke môžete obliecť aj počas jesene.

Kratšie šaty, ktoré ste nosila počas letných horúčav, zase ľahko prehodíte cez legíny, doplníte ich štýlovým klobúčikom a čižmami a ste pripravená vyraziť do práce aj do kina.