satenove ruzove obliecky s kvetmi alberta fuchsia minSaténové obliečky Alberta Fuchsia predstavujú dokonalú kombináciu krásneho dezénu so sýtou cyklámenovou farbou zo spodnej strany. Posteľná bielizeň je ušitá z bavlneného saténu, ktorý je utkaný z jemných česaných priadzí zo 100 %nej bavlny. Použitá tkanina je veľmi kvalitná a zároveň jemná. Na dotyk jemný povrch bavlny dobre odoláva oderom a nechladí. Vďaka unikátnym saténovým obliečkam sa budete cítiť ako v bavlnke.

Saténové obliečky sú hrejivé a veľmi príjemné na dotyk, čo je zárukou maximálneho pohodlia pri odpočinku. Navyše sú dokonale priedušné a výborne pohlcujú vlhkosť, vďaka čomu vám poskytnú komfortné prostredie pre váš spánok.

Svoj exkluzívny povrch si bavlnený satén získava vďaka špeciálnemu výrobnému procesu, ktorý sa nazýva mercovanie. Mercerizácia je úprava, ktorá mení obliečkový prierez bavlneného vlákna na kruhový. Tento tvar odráža lesk zo všetkých uhlov a farby sú vďaka tomu výrazné dlhý čas. Tento postup zabezpečí celkové zvýšenie pevnosti materiálu a zvýraznenie farieb.

satenove ruzove obliecky s kvetmi alberta fuchsia min

Saténové obliečky pôsobia vďaka kvetinovým ornamentom veľmi elegantne. Obrovskou výhodou saténových obliečok je ich ľahká údržba, keďže sa nekrčia, takže ich vo väčšine prípadov nemusíte žehliť, ale ak ich predsa len chcete prežehliť, nebude vám to robiť ani najmenší problém. Saténové obliečky sú ušité so zapínaním na zips, preto prezliekanie perín a vankúšov zvládnete ľavou zadnou. Pre svoje výnimočné vlastnosti sa saténové obliečky tešia čoraz väčšej obľube a bez problémov uspokoja aj náročnejších zákazníkov.