VEJO Kancelarsky nabytok obchodne priestory VEJO AgroPark 1Môže byť tým, čím zapôsobíte na obchodných partnerov i konkurenciu. Ohúri vašich klientov. A môže vám robiť radosť, prinášať zisk a dennodenne pohladiť zrak. To všetko vie špičkový a perfektne zladený kancelársky nábytok na mieru.

Čím zaujať v otvorených priestoroch?

Už to nie je len o prestíži alebo dizajnových vychytávkach. Kvalitný a šikovne premyslený nábytok mení nudné kancelárske či obchodné priestory na inšpiratívne a kreatívne prostredie. S modernými nábytkárskymi technológiami v podobe variabilných pohyblivých konštrukcií, inteligentných výklopov alebo systémov dovierania dokážete premeniť fádny a prudérny svet práce a nekonečného čakania v čakárňach na hru, radosť, ba dokonca zážitok.

 

VEJO Kancelarsky nabytok obchodne priestory VEJO AgroPark 1

 

Súvisí to aj s trendmi v architektúre. Zatiaľ čo v minulosti stavebníci uprednostňovali osamelé bunky, uzavreté oddelenia a malé kancelárie, v posledných desaťročiach sú v kurze priestranné pracovné interiéry typu newsroom, open space alebo showroom. Priestorovo spojené, kde to vrie ako v úli.

Prepych vs. skromná originalita

Je to kus psychológie. Spájanie ľudí v administratívnych, predvádzacích a obchodných budovách vplýva na predstavivosť, nápady, originalitu. Ak návštevníci a potenciálni zákazníci vkročia k obchodníkovi alebo poskytovateľovi služieb, ktorého kancelárie a obchodné priestory sršia vynaliezavosťou a nevšednosťou, navodí to rovnaký dojem aj o produktoch a servise, ktoré ponúka. A kto by také nechcel?

 

VEJO Kancelarsky nabytok na mieru VEJO Hyundai 9

 

Takže dômyselný nábytok na mieru vám môže priniesť úspech. Samozrejme, nič netreba prestreliť. Prehnaná okázalosť alebo prepych môžu mať opačný efekt.

Vyberte si skúseného výrobcu nábytku

Výhodami nábytku na mieru sú maximálne využitie priestoru, jedinečnosť a hravosť. Pri zariaďovaní kancelárií, administratívnych a servisných stredísk alebo obchodných budov je dobré prizvať do tímu skúseného interiérového architekta, prípadne dizajnéra. Porozprávajte mu o tom, čo je predmetom vášho podnikania, aké predstavy máte o nábytku, aké služby a pridanú hodnotu by ste radi klientom ponúkli a s akým rozpočtom rátate. Ukážte mu všetky miestnosti a doprajte mu dostatok času na rozhliadanie a poznámky.

 

VEJO Obchodne priestory Kancelarsky nabytok na mieru VEJO Joyride 3

 

Ak ste natrafili na človeka, ktorý dôkladne navnímal vaše idey, výsledok bude stáť za to. Potom už len nájsť správneho realizátora. Ostrieľaní architekti určite niekoho poradia. Napríklad nábytok z kancelárií a obchodných priestorov na fotografiách k tomuto článku je z dielne renomovanej slovenskej značky VEJO.

Moderný interiér potrebuje odvahu

Prichádza fáza konštrukčného kreslenia a samotnej výroby nábytku. Spoľahlivý výrobca interiérov všetko starostlivo premeria, aby zhotovené komponenty sedeli na milimetre. Pri vizualizácii nastáva čas pobaviť sa o použitých technológiách, nábytkových materiáloch a funkcionalite. Práve tieto atribúty môžu dodať nábytku punc hravosti a výnimočnosti.

 

VEJO Chodba Vesiakova stena Zastena Nabytok na mieru VEJO Sirius 4

 

Možno sa vám zo začiatku budú zdať niektoré navrhnuté prvky príliš odvážne alebo drahé. Nemusí to tak byť. Nebojte sa experimentovať. Detail, ktorý sa na papieri či monitore javí ako vyzývavý, často v realite zapadne do celkového konceptu úplne perfektne. A dá interiéru náboj, svojský výraz, vnútorného ducha.

Investícia, ktorá prináša zisk

Podobne je to s investíciami. V nábytkárstve je na výber nepreberné množstvo rôznych konštrukčných a spájacích materiálov i technológií, a tak poľahky nahradíte finančne náročnejšie lacnejšími. Pomôže vám to udržať sa v medziach plánovaného budgetu.

A hoci nábytok na mieru takmer s istotou nebude taký lacný, ako tuctové továrenské či sektorové zostavy, ani vaše podnikanie, služby či pracovné prostredie predsa také nie sú. Ak sa vo vašej firme, kanceláriách, predajni alebo obchode budú klienti cítiť príjemne, pocítia to i vaše príjmy. Potom si poviete, že počiatočná vyššia investícia do poctivého nábytku na mieru sa vyplatila.

 

VEJO Kancelarsky nabytok na mieru VEJO Hyundai 5

VEJO Kancelarsky nabytok obchodne priestory VEJO AgroPark 1

Viac informácií: www.vejonabytok.sk