zrkadlovy nabytok satnikova skrina elegantny luxusny dizajn toptrendy

 

 

Ak túžite po vyberanom kúsku nábytku, ktorý je originálny, nadčasový a luxusný, zrkadlový nábytok je rozhodne správna voľba. Váhate? Ak vhodným zrkadlovým kúskom doplníte svoj interiér, vnesie doň úžasnú atmosféru a povznesie jednotvárnosť. Minimálnym zásahom vytvoríte priestor v štýle GLAMOUR, CHIC či ART DECO, hoci krásne osvieži a nájde uplatnenie aj v súčasnom modernom interiéri. Rovnako dôležitým atribútom, ktorý zaváži pri rozhodovaní kúpiť si takýto exkluzívny kúsok je jeho nadčasovosť. Bude rovnako exkluzívny a štýlový po generácie. A takýto nadčasový dizajn sa len tak ľahko neopozerá.

 

Hľadali sme odborníkov, ktorí by nám dali odpoveď na otázku v čom presne spočíva čaro zrkadlového nábytku. ŠTÚDIO BÝVANIA v spolupráci s výrobcom predstavuje bohatú kolekciu zrkadlového nábytku, v ktorej sa nachádza široká škála modelov a typov stvorených do každej miestnosti, kde je žiaduce dostať lesk originálneho komponentu. Dômyselná technológia výroby spočíva v spojení pevného základu a majstrovsky uložených tabuliek vysokokvalitného zrkadlového skla s dokonalým prepracovaním. Hrany, jednoduché alebo fazetované dodávajú každému kusu hĺbku a zvláštne efekty zrkadlenia v spojoch jednotlivých tabuliek . Dvojitý plášť napomáha tomu, aby si zrkadlový nábytok uchoval svoju pevnosť a podobu aj po dlhodobom užívaní. A povrchová úprava sa nekončí len čírym zrkadlením a odrazom svetla v tabuľkách zrkadiel. Luxusné krištáľové úchyty, zrezané fazety a aj samotná farebnosť ešte viac prispievajú k elegantnému vzhľadu. A možností farebného prevedenia je hneď niekoľko. Na želanie sa používa nielen farba tradičného zrkadla, ale aj dymovo tmavá a bronzová. Tým každý jeden kus nadobúda oveľa väčšiu hĺbku, premenlivosť odrazu svetla a originalitu. Celkový dojem spĺňa najnáročnejšie požiadavky zákazníka.

 

 zrkadlovy nabytok spalna komoda dizajn toptrendy

 

 

Mohlo by sa však zdať, že škála použitia zrkadlového nábytku je obmedzená. No zrkadlový nábytok má oveľa širšie možnosti využitia v rámci priestoru, ako sa môže zdať na prvý pohľad. Tu treba však tiež podotknúť, že sa nehodí do každého interiéru. V prvom rade musí byť vhodným doplnkom k ostatnému zariadeniu a  tiež rešpektovať celkový štýl. V spálni si svoje miesto nájde zrkadlová komoda, skriňa či nádherné nočné stolíky. Obývačku pre zmenu ozvláštni konferenčný alebo konzolový stôl, príborník, zrkadlová skriňa, TV stolík či luxusné zrkadlo. Umiestnenie v predsieni či kúpeľni nie je nič neobvyklé.

 

 

 zrkadlovy nabytok mala komoda dizajn dekor toptrendy

 

 

ŠTÚDIO BÝVANIA v spolupráci s výrobcom ponúka nielen výber štandardných typov z katalógu, ale aj možnosť vyrobiť na mieru vytvorené modely, navrhnuté presne podľa vlastných predstáv zákazníka alebo architekta. Každý model môže byť jedinečný a verne odrážať vyberaný vkus svojho majiteľa. Ak sa rozhodujete, vysoká kvalita spracovania, nízka údržba, presvetlenie priestoru a dosiahnutie efektu priestrannosti sú rovnako dôležitým aspektom. Môžeme konštatovať, že sa zrkadlový nábytok stáva novo oživenou klasikou interiérov.