salone del milano cina top trendy PEREXcctapis

 

Poznáme víťazov salónu Salone del Mobile. Milano v Šanghaji. Vďaka globálnemu projektu popredných dizajnérov z celého sveta mali možnosť vyniknúť svojou jedinečnosťou nové dizajnérske tváre. Salón mal nie len prepojiť obchodné vzťahy medzi Milánom a Šanghajom, ale podporiť nových dizajnérov. 

 

 

 Sú to CC – Tapis, Magis a Sanwa. Boli ocenení za svoje jedinečné prevedenia diel v dizajne, ktoré sa vďaka veľtrhu dostanú do celého sveta dizajnu. Ceny boli udelené päťčlennou porotou na základe kvality a inovatívneho spôsobu produktov. Ocenené boli spoločnosti najmä vďaka obstojnému prejavu, ktorý koniec koncov, produkt predáva a samotnému dizajnovému a jedinečnému prvku.

 

salone del milano cina top trendy img 18 award cctapis

Prvým oceneným bol CC – Tapis, ktorého kombináciou tradičného remesla v kombinácií s umením nadchli hladené koberce na stenách. Stali sa tak námetom na nové dizajnové prvky v interiéri, ktoré tu už boli v dávnom Oriente.

 

 

Salone del moble milano designer top trendy v byvani img 18 award magis

Ďalším víťazom bola Magis, ktorá bola ocenená za svoje dielo, inšpirované prácou Andre Palladia s odkazmi na ďalších skvelých vizionárov ako sú Giorgio De Chirico a Aldo Ross. Autorka zobrazuje typický príklad metského prostredia. Ikonické výrobky dobre komunikujú v otvorenom priestore.

 

 

top trendy v byvani img 18 award sanwa

Uprostred celého salónu sa tu nachádzal stánok Sanwa oáza, ktorý získal tretie ocenenie. V minimalistických a čistých priestoroch vyniknú aj tie najnevýraznejšie dizajnové prvky so zmyslom pre detail.

 

 

 

 Špeciálnou cenou ocenila porota Maurizio Rivu, ktorý najmä pre svoju jedinečnosť obhájil svoje dielo so cťou, povedal: Chcem bojovať za lepší svet každý deň, pretože stále neexistuje iná planéta, na ktorej by sme mohli prežiť. “Muž, o ktorom sa hovorí, že jeho srdce je vyrobené z dreva.

 

Top trendy v byvani img 18 award riva1920

Foto: salonemilano