veltrh praha uvodna s

 

V dňoch 10. - 13. októbra sa v pražskom veletržnom areáli v Letňanoch konal 12. ročník medzinárodého veľtrhu nábytku, interiéru a bytových doplnkov For Interior. Mediálnym partnerom podujatia bola aj spoločnosť Media ST, ktorá vydáva časopisy Top hoteliérstvo, Top trendy v bývaní, Stavebníctvo a bývanie i Ekobývanie. 

 

veltrh praha uvodna xl

 

Nové trendy z oblasti bývania, dekorovania interiéru i stavebníctva tu prezentovalo viac ako 240 vystavovateľov z Česka, Slovenska, Nemecka, Rakúska i Talianska. Súčasťou podujatia bol aj bohatý sprievodný program, prednášky na tému zariadenia interiérov, noviniek v bytovom dizajne, tematické semináre a súťaže.

 

veltrh praha 2

 

Spoločnosť Media ST mala na veľtrhu svoje zastúpenie, záujemcom a potenciálnym klientom podávala informácii o svojich dizajnových časopisoch i webových stránkach. Naše kolegyne z obchodného oddelenia i kolegovia z redakcií na podujatí absolvovali viacero kontraktačných stretnutí i priateľských posedení. O tom, čo všetko sa im podarilo dohodnúť sa dozviete už čoskoro v našich printových i webových magazínoch.

 

veltrh praha 3

 

Čerešničkou na torte bola účasť tímu Top HoReCa a Top Trendy na slávnostnom galavečeri.

Text: Petra Adamcová