kontakt 1 uvod M hotel wellness relax tatry

 

Malé hotely budú mať vždy svoje čaro. A ich jedinečnosť vynikne práve vtedy, keď v nich vládne pohodová, nesilená, rodinná atmosféra. Keď majú stály tím zamestnancov, ktorí dávajú do svojej práce srdce, pretože si prácu užívajú a ich hlavným spoločným cieľom je snaha maximálne vyjsť v ústrety a splniť požiadavky všetkým hosťom. A takéto čaro domova zažijete v Kontakt Wellness hoteli.

 

kontakt 1 hotel wellness relax tatry

 

Výnimočný hotel s jedinečným wellness v prekrásnych Vysokých Tatrách sa nachádza na okraji Tatranského národného parku vo Vysokých Tatrách, medzi známymi strediskami Vysokých Tatier – Tatranská Lomnica a Starý Smokovec. Je situovaný na okraji obce Stará Lesná, uprostred nádhernej horskej prírody, pod dych vyrážajúcimi štítmi Vysokých Tatier, ktoré vám každý deň pripravia svojim zjavom iné prírodné prekvapenia.

Jedinečné wellness

„Vitálny svet“ v Kontakt wellness hoteli**** je naozaj rozprávkový. Užite si ho dokonale všetkými zmyslami. Vychutnajte si napríklad ezoterické zvuky, upokojujúce vône a plamienky vonných sviečok. Príjemne žblnkajúcu vodu z mlynu pri saunách, v exteriérovom jazierku a v potôčiku, ktorý vedie priamo cez relaxačnú časť. Všetky tieto detaily vám dotvoria podmienky k maximálnej pohode a uvoľneniu. Wellness v hoteli Kontakt je kolískou wellness na Slovensku, pretože svojou ponukou služieb ako prvý dokonale vystihol slovné spojenie „wellbeing a fitness“. Vo voľnom preklade ide o blahodarný pocit pre telo i dušu spojený s aktívnym odpočinkom, ktorý si môžete dopriať na ploche viac ako 1 000 m2. Môžete využiť jeho vnútornú, ale aj vonkajšiu časť.

 

kontakt 3 hotel wellness relax tatry

 

Vo vitálnom svete hotela si každý nájde svoju obľúbenú saunu. Napríklad bylinkovú či mentolovú inhaláciu. Oplatí sa navštíviť aj morský aerosolový kúpeľ, kde si budete pripadať ako na brehu oceána. Kúpeľ je vytváraný špeciálnou tryskou s jedinečnou vodou z Mŕtveho mora. Parná sauna „Rímsky kúpeľ“ má architektonické detaily, ktoré vás vnesú do sveta dávnych čias veľkých vládcov. V takýchto podmienkach robili vládcovia veľké rozhodnutia. Vo vitálnom svete si prídu na svoje aj milovníci infra či fínskych sáun. Vyberiete si Tatranskú saunu s automatickým zalievaním žeravých kameňov alebo fínsku saunu so soľnou stenou vo forme chalúpky, ktorá sa nachádza v exteriéri. Pre správne saunovanie sú k dispozícii sprchy vo forme tropického, letného a tatranského dažďa a dve ochladzovacie kade v exteriéri. Vonkajšia časť wellnessu je veľmi obľúbená v zime aj v lete. V lete je to prekrásna terasa na slnenie s rybníčkom a záhradkou a v zime sa po saunovaní môžete rovno schladiť snehom. Na terase si taktiež môžete vychutnávať relax vo vonkajšej vírivke.

 

kontakt 8 hotel wellness relax tatry

 

Ak sa chcete preniesť do inej dimenzie, pomôžu vám naši terapeuti jedinečnými ošetreniami so zmyselnými vôňami a úžasnou hudbou. Máme pre vás pripravené rôzne druhy masáží, exotické rituály s mušľami, profesionálne telové ošetrenia zamerané na zoštíhlenie a omladenie, špeciálne procedúry napríklad s minerálnym bahnom, čokoládou alebo zoštíhľujúci škoricový zábal. Alebo dáte prednosť exotickej Thajskej masáži?

Kozmetika Sothys Paris je zárukou kvality a v spojení s profesionalitou a skúsenosťami našich kolegov sú salónne ošetrenia a kúry veľmi obľúbené a spolu s  tvárovými ošetreniami vám skutočne vytvoria nezabudnuteľný zmyslový zážitok. Po všetkých ošetreniach budete odchádzať zrelaxovaní a s pocitom vnútorného pokoja.

 

kontakt 7 hotel wellness relax tatry

 

Pre váš relax je tiež ideálny bazén s vodnými atrakciami alebo vírivky pri Jacuzzi bare, kde si môžete zároveň pochutnávať na lahodnom nápoji. Pre športovcov odporúčame ranné plávanie, ktoré vynikajúco naštartuje telo aj ducha do aktívneho dňa a profesionálne vybavené fitness centrum s kardio aj posilňovacími strojmi alebo môžte zažiť aktívny relax aj pri bowlingu, stolnom tenise, alebo na vonkajšom multifunkčnom ihrisku.

Hotelová gastronómia

Neoddeliteľnou súčasťou oddychu v Kontakt wellness hoteli je jeho gastronómia. Vďaka dobrému tímu kuchárov objavíte bohaté chute jedál pripravených osvedčenými postupmi, s kladením dôrazu na ich prípravu a zachovanie kvality. Vychutnajte si starostlivo zostavenú ponuku bufetových raňajok a večerí, ale aj À la carte menu kombinované s niektorým z vín od našich somelierov, tradičnú grilovačku v hotelovom štýlovom zrubovom altánku, alebo „live“ prípravu jedál priamo v hotelovej reštaurácii.

 

kontakt 4 hotel wellness relax tatry

 

Možností na trávenie voľného času je neskutočne veľa. V hoteli je to napríklad aj bowling s dvoma dráhami, biliard, stolný tenis, stolný futbal, detský kútik,... V lete je to multifunkčné ihrisko alebo vonkajší štýlový zrubový altánok s čarovnou atmosférou. V obľúbených Vysokých Tatrách je nespočetné množstvo príležitostí na turistiku, lyžovačku a návštevu rôznych kultúrnych podujatí, ktoré sa v regióne organizujú.

Neustále napredovanie a zvyšovanie kvality

A čo milujú na hoteli Kontakt jeho hostia? Píšu o veľmi príjemnom prostredí a skvelom type na oddych. Chvália perfektný prístup všetkých zamestnancov hotela, od recepcie, čašníkov, zamestnancov vo wellness a ochotných kuchárov. Personál je podľa nich maximálne ústretový a príjemný.

Sú spokojní so všetkými hotelovými službami - kuchyňou, wellness, ubytovaním, čistotou a hlavne dobrou atmosférou. Strava je podľa hostí nadštandardná, oceňujú bohatý výber a veľmi chutné jedlá. Najčastejšie vyzdvihujú skvelý wellness s bazénom, množstvom sáun a vírivkami, všetko na vysokej úrovni. Hostia si pochvaľujú možnosť zábavy, hudobné večery počas víkendov a sviatkov, možnosť zahrať si bowling, stolný tenis, futbal. Je tu podľa nich všetko tak ako má byť, keď si chce človek oddýchnuť, zrelaxovať. A práve preto má Kontakt wellness hotel svoju už dlhoročnú klientelu.

 

kontakt 5 hotel wellness relax tatry

 

Každý hosť, ktorý nám dá dôveru a vyberie si nás pre svoj pobyt a aj každý hosť, ktorý sa k nám opätovne vráti, predstavuje pre nás záväzok neustále rásť a napredovať. Pracujeme na sebe a neustále zvyšujeme kvalitu produktu a služieb. Preto vždy keď hotel navštívite, nájdete niečo nové, čo vás prekvapí, či sú to veľké veci alebo aj množstvo detailov, z ktorých sa potom vyskladá nezabudnuteľný zážitok....

Viac informácií: www.hotelkontakt.sk

Mohlo by vás zaujímať: 

Ako predísť nachladnutiu

woman flu sofa