hymer uvodd

 

 

Mnohí z vás iste premýšľali nad tým, aké by to bolo nasadnúť do auta a poznávať krajiny a miesta bez zháňania ubytovania. Cestovať len tak, slobodne, kam nás to láka. Presúvať sa po predbežne naplánovanej trase, a keď sa vám zapáči nejaké miesto, tak zastavíte a vytiahnete piknikový stôl.

 

hymer uvod

 

Nakrájate si čerstvé pečivo, zeleninu, ugrilujete mäso a vychutnávate si obed na brehu jazera, v blízkosti viníc, uprostred lúky, na dohľad lesa, alebo tam, kde sa vám práve páči. Po obede sa natiahnete do pohodlnej postele, pár desiatok minút si zdriemnete a pokračujete ďalej v ceste. Večer zaparkujete v peknom kempe a vyjdete si za zábavou do mesta. Ďalší deň sa môžete posunúť ďalej. Ale aj nemusíte. Cestovanie obytným vozidlom vám prináša slobodu a flexibilitu. A presne takto môžete stráviť jarné prázdniny. Možno zistíte, že to je ten správny typ oddychu a dovolenky pre vás. Dva druhy obytných vozidiel s moderným dizajnom si môžete prenajať v spoločnosti Caravania.

 

 hymer 3

 

Väčšie 6 miestne obytné vozidlo značky Etrusco A 7300DB na podvozku Fiat má 150 koní a 6 rýchlostí. Napriek svojej veľkosti vám na jeho riadenie stačí vodičský preukaz B - na osobné vozidlá. Vo vozidle sa nachádza vybavená kuchynka s chladničkou, mrazničkou a plynovým sporákom, kúpeľňa so sprchovým kútom, bojlerom, toaletou, šesť miest na spanie a priestor na posedenie s jedálenským stolom.

 

etrusco 2

 

Obytné vozidlo Hymer Tramp je jedným z najkomfortnejších a najkvalitnejších vozidiel tohto druhu na našom trhu. Je určený pre pohodlné prespanie štyroch osôb. Vybavenie je podobné ako u predchádzajúceho vozidla, avšak výnimočnosťou je oddelená zadná spálňa s dverami, kde môžu nerušene spať napríklad vaše deti, rovnako je však vozidlo svojim koncipovaním vhodné pre dva manželské páry alebo partiu kamarátov.

 

hymer 2

 

Súčasťou oboch áut je garáž pre skúter, nosič na štyri bicykle, kempingová súprava pre vonkajšie stolovanie a markíza. Samozrejmosťou pre pohodlnú jazdu je GPS navigácia, rádio s CD prehrávačom a MP3, palubný počítač a pre váš komfort kúrenie a klimatizácia. Vozidlá sú pripravené s plným zásobníkom vody a plynu, chémiou na toaletu, s plnou nádržou a všetkými prevádzkovými kvapalinami. K vybaveniu auta patria slovenské a rakúske diaľničné nálepky a mnoho ďalšieho.

Viac informácií: www.caravania.sk