nemocnica TT 2 uvod

 

Fakultná nemocnica Trnava prevzala od spoločnosti ISMONT, s.r.o. dar v podobe zrekonštruovaných sociálnych zariadení na Gynekologicko-pôrodníckej klinike. Rodičky využívajú nové toalety, sprchy, či čakacie miestnosti.

 

nemocnica TT

 

Fakultná nemocnica Trnava dostala od spoločnosti ISMONT, s.r.o. do daru prerobené sociálne zariadenia na Gynekologicko-pôrodníckej klinike. „Z pozície riaditeľa nemocnice môžem byť len vďačný za spoločnosti, akou je napríklad ISMONT, ktorá podporila našu nemocnicu. Aj týmto krokom môžeme poskytovať kvalitnejšie služby našim rodičkám,“ uviedol riaditeľ FN Trnava Vladislav Šrojta.

Spoločnosť ISMONT preinvestovala na Gynekologicko-pôrodníckej klinike cez 100 000,- EUR. Išlo o rekonštrukciu sociálnych zariadení v pôrodných izbách, na šestonedelí a na oddelení rizikovej tehotnosti. Rekonštrukcie trvali dlhšie, než sa plánovalo. Dôvodom predĺženia rekonštrukcie boli dve vlny pandémie COVID-19. „Tento rok sa spoločnosť ISMONT rozhodla pomôcť oddeleniu Gynekologicko-pôrodníckej kliniky Fakultnej nemocnice v Trnave prostredníctvom daru na rekonštrukciu sociálnych zariadení. Nové toalety, sprchy a čakacie miestnosti sú pre komfort žien veľmi potrebné a teší nás, že sa rekonštrukcia vydarila. V minulosti sme sa spolupodieľali na rekonštrukcii Onkologickej ambulancie a už odvtedy sme plánovali pomôcť znova na miestach, ktoré to najviac potrebujú“, uviedol majiteľ a konateľ firmy ISMONT Ivan Slíž.

 

nemocnica TT 2

 

Pacientky sú spokojné

Staré sociálne zariadenia nahradili nové, s moderným vzhľadom. Rodičky sú s rekonštrukciou spokojné. „So sociálnymi zariadeniami som bola spokojná. Som veľmi rada, že sa nájdu ochotné firmy, ktoré chcú pomáhať,“ povedala rodička Ľubica.