hendikepovani sportovci montaz ucastnici jankowitch sutaziaci 2 uvod mala

 

Športuješ aj napriek hendikepu? Prihlás sa a my ťa odmeníme.

Mladí hendikepovaní športovci do osemnásť rokov, ktorí na sebe napriek telesnému hendikepu alebo zdravotnému obmedzeniu poctivo pracujú, majú možnosť získať podporu v podobe odbornej telesnej diagnostiky, vitamínových a výživových doplnkov. Podmienkou je zapojiť sa do výzvy „Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021“.

 

hendikepovani sportovci montaz ucastnici jankowitch sutaziaci 2

 

Je veľa mladých ľudí, ktorí sa venujú športu či už rekreačne alebo profesionálne. „My sme sa tentokrát rozhodli podporiť mladých športovcov do osemnásť rokov s akýmkoľvek telesným hendikepom alebo zdravotným obmedzením. Častokrát totiž práve ľudia s telesným hendikepom dávajú do výkonov oveľa viac ako športovci, ktorí nemusia v živote zápasiť s telesným obmedzením. Počítame s tým, že aj pre nich samotných to bude výzva - zapojiť sa a zverejniť svoj príbeh alebo len zopár informácií o sebe. Na druhej strane svojou odvahou môžu pomôcť a inšpirovať ostatných s podobným problémom,“ vysvetľuje myšlienku projektu Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021 dlhoročný úspešný mentor športovcov a výživový poradca Ladislav Jankovič.

Projekt, ktorý bol už na sociálnych sieťach spustený, je nastavený tak, že odmenu získa každý športovec zaradený do výzvy, v podobe odbornej telesnej diagnostiky, ale aj setu vitamínov a výživových doplnkov Jankowitch Nutrition. Stačí, keď sa do konca mesiaca marec prihlási prostredníctvom mailu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., na ktorý pošle základné údaje o sebe a krátky text. Do projektu sa už stihla prihlásiť šestica mladých nadšencov, s ktorými budú pracovať odborní konzultanti Kabinetu Jankowitch.

 

hendikepovani sportovci montaz ucastnici jankowitch sutaziaci 1

 

Navyše, jednotlivým prihláseným športovcom už teraz môže verejnosť (až do 15. mája) posielať ako podporu na základe sympatií hlasy. Mladý športovec, ktorý dostane najviac hlasov, získa starostlivosť v podobe pravidelných odborných telesných diagnostík a takisto vitamíny a výživové doplnky Jankowitch Nutrition počas nasledujúcich 12-tich mesiacov od vyhodnotenia!

Do výzvy „Podpora mladých hendikepovaných športovcov 2021“ sa môže zapojiť každý športovec s telesným hendikepom alebo zdravotným obmedzením, ktorý nie je starší ako 18 rokov a venuje sa športu či už na profesionálnej alebo hobby úrovni. Jednoducho stačí, ak na sebe maká!

Viac informácií: www.jankowitch.com