domy eco hydro 1 uvod

 

Premýšľate o zaujímavej investícii s pevným výnosom 12,77% p. a. (ročne)? Ste navyše milovníkmi ekologických projektov s myšlienkou a podporujete slovenských investorov? Tak sa zoznámte s najnovším projektom výstavby novej generácie rodinných domov ECO-HYDRO pod našimi najkrajšími veľhorami.

 

domy eco hydro 4

 

Domy sú konštrukčne navrhnuté z kvalitných materiálov, spĺňajúcich požadovanú prísnu normu nízkoenergetického štandardu, platnú v roku 2021. To, čo ich odlišuje od ostatných je avizovaná pridaná hodnota, tzv ECO - HYDRO riešenia. Ako z názvu vyplýva, jedná sa o dve zložky, ktoré sú „friendly“ k životnému prostrediu.

ECO, využívanie alternatívnych zdrojov energetického zabezpečenia danej stavby formou tepelných čerpadiel a možnosti využitia solárnej energie a HYDRO, recyklácia tzv. šedej vody na opätovné použitie. Voda zo sprchy, vane a umývadiel sa po vyčistení a znovunadobudnutí hygienickej kvality recykluje a využíva v splachovacom systéme WC, v pračke, v zavlažovaní exteriéru. Technológia na recykláciu šedej vody bola vytvorená s vlastnou jedinečnou a patentovanou technológiou. Pracuje úplne automaticky a je doplnená o prehľadnú aplikáciu, ktorá nielenže informuje o množstve vody, ktorú ušetríte, ale tiež umožňuje optimalizáciu úspory a výber toho, ako sa bude recyklovaná voda znova využívať.

 

domy eco hydro 2

 

Domy budú vystavané v ideálnej lokalite, ktorá sa nachádza len 3 kilometre od mesta Poprad, ale v pokojnom prostredí s panorámou Vysokých Tatier na dohľad.

Ako budú vyzerať rodinné domy v ECO – HYDRO prevedení?

Domy sa vyznačujú snahou o silné architektonické stvárnenie, využívajúce prvky súčasného dizajnu v segmente rodinných domov a snahou o moderné riešenie hmoty a priestoru tak v exteriéri, ako aj v interiéri. Rodinný dom má samostatný vstup z vonkajšieho prostredia. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza denná zóna a v podkroví nočná zóna. Prvé nadzemné podlažie obsahuje otvorený koncept obývacej izby s výškou cez dve podlažia s kuchyňou a jedálenskou časťou. Je dovybavené hygienickým zázemím a technickou miestnosťou. Podkrovie má otvorenú galériu vizuálne spojenú s obývacím priestorom, dve samostatné spálne so šatníkmi a nadštandardnú kúpeľňu.

 

domy eco hydro 5  domy eco hydro 3 

Novostavby novej generácie rodinných domov ECO-HYDRO sú rozdelené prestre-šeným parkovacím státím pre dve osobné autá pre každý samostatný dom. Tieto voľné státia je možné dodatočne uzavrieť a vytvoriť dvojgaráž pre každý rodinný dom zvlášť. Rodinný dom disponuje úžitkovou plochou 112,57 m². Veľkorozmerové presklenné plochy sú chránené vonkajším žalúziovým hliníkovým systémom.

Úžitková plocha jedného rodinného domu:

  • Obytná plocha = 112,57 m²
  • Zastavaná plocha = 222,016 m²
  • Prestrešené prízemné státie = 37,37 m²
  • Pozemok = 339,16 m²

Výhodou ultra nízkoenergetických rodinných domov ECO-HYDRO:

  • cena za rodinný dom sa vyrovná mestským bytom
  • pozemok so záhradou
  • prestrešené prízemné státie pre dve osobné autá
  • obnoviteľné zdroje energie
  • takmer nulová spotreba energie
  • výrazná úspora vody recyklovaním a opätovným použitím

 

domy eco hydro 2

 

Tieto domy sú domy s takmer nulovou spotrebou energie. Ide o domy, ktoré šetria energiu, životné prostredie a poskytujúce príjemnú a zdravú klímu. Od 1. septembra tohto roku budú na Slovensku skolaudované len domy s takmer nulovou spotrebou energie.

Prečo investovať do tohto projektu?

Na tejto investícii je možné podieľať sa už od minimálneho vkladu 100 Eur a pevný výnos investície je 12,77 % p.a. (ročne). Výnosy sú pre tento investičný projekt vyplácané kvartálne. Predpokladané obdobie investície je 18 mesiacov. Investícia do investičného projektu bude zabezpečená celým majetkom hlavného investora a súčasne bude zabezpečená podmieneným záložným právom na nehnuteľnosť. Po naplnení potrebnej čiastky sa možnosť investovania uzatvorí, alebo sa uzatvorí po uplynutí vopred stanoveného času.

Viac informácií: www.investiciaslovensko.sk