887f7bf7 f253 42ee 8baa 3649c8aa4550

 

Oslava končiaceho roka 2019 a slávnostné privítanie toho nadchádzajúceho by mala byť naozaj veľkolepá. Toto slovo nám v hoteli Gino Park Palace **** nie je vôbec cudzie, veď posúďte sami.

 

gino jedlo

 

Silvestrovský galavečer

Silvestrovským večerom vás v našich historických priestoroch bude sprevádzať sympatická moderátorka z Markízy - Lenka Debnárová. Tešiť sa môžete na gastronomický zážitok v podobe 4 - chodového degustačného menu a bohatých bufetových stolov. Plné žalúdky budete môcť poriadne vytancovať na hudbu, ktorú bude mať pod palcom DJ Peter. Nebude chýbať ani tombola, slávnostné krájanie torty a dych vyrážajúci ohňostroj. Skrátka všetko, čo má veľkolepý silvestrovský večer spĺňať.

Silvestrovský pobyt

Vychutnávajte si slávnostnú atmosféru dlhšie a využite naše silvestrovské pobytové balíčky na 2 až 5 nocí, od 29.12.2019 do 3.1.2020. V cene pobytu máte zahrnuté vstupenky na galavečer, welcome drink, pestré bufetové raňajky, 3 - chodové večere, vstup do wellness a program na každý večer.

 

gino interiér

 

Vieme, že do Silvestra zostáva ešte dosť času, no voľné miesta sa v hoteli Gino Park Palace **** postupne zapĺňajú. Zarezervujte si aj vy tie svoje pomocou nášho formulára. Prípadne na telefónom čísle: +421 917 998 808 alebo na mailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Budeme sa na vás tešiť.

Viac informácií: www.parkpalace.sk