mosslife machove steny zelen interier dizajnovy prvok 1 uvod kópia

 

Machový dizajn je jedinečné moderné umenie, ktoré prináša krásu prírody každému životnému alebo pracovnému prostrediu. Machové steny a obrazy sú jedným z najuniverzálnejších a najpôsobivejších dizajnových prvkov, ktoré sa v určitom čase objavili na trhu interiérového dizajnu. Ešte stále sa však nájdu ľudia, ktorí o tom nič nevedia. Za pár rokov sa toho veľa zmenilo a sme nadšení, že môžeme povedať, že biofília a biofilný dizajn sú dnes už bežnou súčasťou interiérového dizajnu.

 

mosslife machove steny zelen interier dizajnovy prvok 1


Pandémia a problémy spojené s prácou, obavami o svoje zdravie si nepochybne vyžiadali daň na nás všetkých. Machové steny a obrazy, nás spájajú s prírodou, aby poskytli ten cenný regeneračný účinok, ktorý tak veľmi potrebujeme. Začíname si uvedomovať, že biofilný dizajn prijímajú nemocnice, zdravotnícke zariadenia, seniorské centrá, kúpele, hotely, reštaurácie a rôzne fit či rehabilitačné zariadenia. Tieto interiéri pomáhajú obyvateľom zotaviť sa zo stresu a znížiť úzkosť rýchlejšie ako interiéry bez prírodných prvkov. Odporúčame ich doplniť o bio esenciálne oleje ktoré liečia, ničia vírusy a zlepšujú náladu.

Machové steny a obrazy tvoríme z pravého, no stabilizovaného machu, ktorý si nevyžaduje žiadnu údržbu, zeminu ani substrát. Nevyžaduje žiadne polievanie či rosenie akéhokoľvek druhu. Nepotrebuje slnko, svetlo, je možné ho umiestniť do miestností bez svetla. Priame slnko a teplo mu škodia, rovnako aj príliš suché prostredie. Zvykne sa hovoriť, že machová stena je indikátor zdravého prostredia pre človeka, ak zoschne alebo sa znehodnotí znamená to, že treba urobiť zmenu vo vlhkosti vášho interiéru. Vysvetlíme si to nasledovne. Machová stena nie je ani živá, ani mŕtva, je vyrobená z machu, ktorý je spiaci, konzervovaný prírodným parafínom alebo glycerínom. Machové steny si zachovávajú svoj svieži vzhľad s nulovou údržbou. Obraz alebo stenu vieme vytvoriť aj s kopcami, čo dodá realizácii viac prirodzenosti. Úprimne povedané, všetky biofilné prvky pomáhajú urobiť nás šťastnejšími v našom vlastnom interiéri, či sú to živé rastliny, stabilizované machy, drevo, kameň. Dizajn vieme skombinovať machmi a stabilizovanými rastlinami ako napríklad papraď, listy, palmy, trávy a iné. 

 

mosslife machove steny zelen interier dizajnovy prvok 3

 

Do obrazu vieme zakomponovať vaše firemné logo, slogan alebo nápis. Reklama v kombinácii s machom je dnes štýlová. Vylepšite si imidž svojej značky prirodzeným sloganom alebo logom z machu a rastlín. Konzervované a 100% prírodné rastliny sa používajú na vytvorenie niečoho jedinečného, hovoríme o ekologicky zelených logách, ktoré môžu mať rôzny tvar, veľkosť alebo dokonca farbu. Wow reklama vašej firme zabezpečí vysokú úroveň prezentácie, výnimočný efekt a pútavosť. Táto atraktívna forma je využívaná a zákazníkmi vyhľadávaná čoraz častejšie. Prilákaním viacerých pohľadov na vaše logo alebo názov firmy prilákate aj viacero zákazníkov priamo k vám.

 

mosslife machove steny zelen interier dizajnovy prvok 2

 

To všetko vieme doplniť aj o LED osvetlenie. Veľkú úlohu na vzhľad machového dizajnu hrá osvetlenie, takže rovnaký vzhľad machu bude vyzerať inak v závislosti od osvetlenia pod ním alebo nad ním. Radi vám poradíme a vytvoríme jedinečný dizajn. Vieme pomôcť s odprezentovaním vašej značky na výstave či veľtrhu. Mobilné steny a rozdeľovače miestností je možné aplikovať v akomkoľvek prostredí, vytvárajú špeciálny a jedinečný dizajn. Mobilné machové steny a rozdeľovače miestností, ktoré vyrábame, sú jedinečne a krásne. Každý jeden vyrobený produkt je jediný na svete. Ide o veľmi funkčný produkt, ktorý môže zmeniť váš domov, kanceláriu, reštauráciu alebo akúkoľvek inú miestnosť na prírodné, upokojujúce a pútavejšie miesto. Stojan je plne rozoberateľný, určený aj na prepravu.

 

mosslife machove steny zelen interier dizajnovy prvok 4

 

Machové projekty môžu mať takmer akúkoľvek veľkosť alebo tvar vďaka všestrannosti machov, majú takmer neobmedzený dizajnový potenciál. Machové steny alebo obrazy sú skvelé pre spoločnosti, spolky, nadácie, pre budovanie značky na miestach, ako sú recepcie, maloobchodné predajne, reštaurácie a reklamné akcie. Tieto steny sú momentálne najekonomickejšie zelené steny na trhu, okrem umelých stien.

Na našej webovej stránke mosslife.eu sú odpovede ku často kladeným otázkam a ako vždy, neváhajte a pošlite nám vaše otázky e-mailom alebo zavolajte priamo. Vždy sa radi porozprávame, vysvetlíme vám celý proces, poskytneme ceny za steny, rámy, vytvoríme spoločne jedinečný dizajn na mieru.

Viac informácií: www.mosslife.eu