titulna mini

 

Hľadáte spôsob, ako Vašu firmu a produkty efektívne propagovať? Máme pre vás strategické riešenie.

 

Odpoveďou je stránka Toptrendy.sk

Sme internetový magazín, ktorý je už 20 rokov odborníkom v trendoch v oblasti bývania, dizajnu, životného štýlu, zdravia, krásy a voľnočasových aktivít. Našim čitateľom prinášame každodennú dávku inšpirácie a vysoko kvalitných článkov, písaných odborníkmi a špecialistami vo svojom odvetví.

titulna max

Poznáme našich čitateľov

S filozofiou kombinovať najnovšie trendy, kreativitu a odbornosť na jednom mieste, je náš portál zárukou spokojnosti rovnako tak pre širokú verejnosť, ako aj pre náročných dizajnérov, architektov, manažérov a profesionálov vo svete stavebníctva a dizajnu. Na našom webe hľadá inšpiráciu 65% žien a 35% mužov, z ktorých najviac patrí do skupiny s nadpriemerným životným štandardom.

Prečo uverejniť reklamu na toptrendy.sk ?

Vďaka našej silnej čitateľskej základni, vysokej objektívnosti článkov a priemerným počtom 120 500 impresii za týždeň, sme zárukou toho, že o vašu prácu a produkty sa budú zaujímať len tí najserióznejší klienti na Slovensku a v Čechách. Stačí si len vybrať, o aký druh reklamy máte záujem a kde by sa mala nachádzať.

PR článok

Váš PR článok uverejníme na hlavnej stránke, alebo v konkrétnej sekcií spolu s našimi článkami. Miera účinnosti reklamy vo forme článku, je na našej stránke 70- 80 %. To váš biznis slušne nakopne, no nie?

paper 3213924 960 720


Reklama cez banner

Na hlavnej stránke oku nič neunikne. Odkaz na článok o vás, alebo prepojenie priamo na vašu stránku, môžeme umiestniť ako banner na vrchnú časť stránky. Takto vás nik neprehliadne.

Efektívna reklama je cesta k úspechu každej firmy.

A ak si myslíte, že vašou cestou je práve toptrendy.sk, neváhajte nás kontaktovať na tel. č.: +421 904 851 751, alebo cez e-mailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..