pushe design xs stolova lampa vaza toptrendy

 

Štúdio Pushe vytvorilo typ multifunkčnej lampy pre obľúbenú rastlinu. Štúdio, ktoré sa špecializuje na svetelný dizajn, spolupracovalo s radom značiek pri návrh tohto projektu,  napríklad aj s Panasonic spoločnosťou. Veľmi ľahká stolná lampa je v súlade s hodnotami multifunkčného dizajnu Pushe.V tomto koncepte predstavuje lampa nielen funkčnosť, ale aj ornament, dekoráciu a taktiež ekologickosť, život. Pushe identifikuje dôležitosť vecí, ktoré dokážu uspokojiť potreby  ľudí, čím vytvárajú  príjemnú atmosféru domova.

 

je faktom, že  predmety používané v každodennom živote sa stávajú  viac multifunkčnými. Štúdio teda prišlo s novinkou, ako spojiť funkciu a ozdobu, aby sa vytvoril hodnotný zážitok pre používateľov. Stolová lampa Subtle Happiness, tak sa volá tento projekt, je v skutočnosti multifunkčná lampa, ktorá sa dá použiť aj ako váza a malá skladovacia doska. Odnímateľný svetelný prvok tiež zvyšuje jeho univerzálnosť.

 

 pushe design stolova lampa nocny stolik vaza toptrendy

 

 

Stolová lampa bola špeciálne navrhnutá, aby sa rozšírila oblasť osvetlenia. Druhou stranou osvetľovacieho prvku je doska  vyrobená z hliníka s mosadzným oxidačným účinkom, ktorú je možné použiť aj na skladovanie iných maličkých vecí. Tento osvetľovací prvok je odnímateľný, takže ho môžete umiestniť aj tam, kde chcete, buď ho zavesiť na stenu alebo hocikde inde. Samotné teleso lampy predstavuje tiež  vázu.

 

 pushe design stolova lampa vaza toptrendy

 

S našimi obytnými priestormi, ktoré sa zmenšujú, je zmysluplné pozerať sa na viacúčelové návrhy ako na spôsob, ako ušetriť cenný priestor. Všetci sa spoliehame na množstvo každodenných potrieb, takže dizajnéri skúmajú spôsoby, ako kombinovať funkciu s estetikou s cieľom zlepšiť naše každodenné potreby. Univerzálny dizajn sa dá použiť na rôzne iné účely, ako napríklad lampa, mini stôl, váza. Predstavte si vašu obývačku s týmto jedinečným doplnkom.