kamina xs kozuby v interieri dizajn toptrendy

 

 

Tak ako v iných oblastiach života, aj pri stavbe krbu či pece si treba dobre premyslieť, komu dáte svoju dôveru. Predsa len, ide o investíciu vo výške niekoľkých tisícok eur, často spojenú s rozsiahlymi zásahmi do interiéru. Výber dodávateľa je preto kľúčový.

 

Firma KAMINA, s. r. o., vznikla v roku 2010, no prvopočiatky skúseností so stavbou krbov jej majiteľa siahajú až do roka 2000. Celkovo 17 rokov praktických skúseností a množstvo domácich i zahraničných profesionálnych školení nielen majiteľa, ale i celého tímu, stoja za kvalitou vykonanej práce a spokojnosťou zákazníkov. Spoločnosť je členom Cechu kachliarov a krbárov Slovenskej republiky s medzinárodnou pôsobnosťou.

 

kamina kozuby v interieri dizajn toptrendy

 

V portfóliu spoločnosti nájdete všetky typy kachlí, krbových či pecných vložiek aj vo vyhotovení s teplovodným výmenníkom, ktoré sa vyrábajú a dovážajú na Slovensko s individuálnym ohľadom na konkrétne technické riešenie každej stavby. Firma spolupracuje s najlepšími svetovými výrobcami, ktorí používajú pri výrobe tie najkvalitnejšie materiály a technologické postupy.

 

Spoločnosť kladie dôraz nielen na kvalitu svojich produktov a služieb, ale aj na spokojnosť svojich zákazníkov, ktorým rada pomôže pri rozhodovaní sa pre vhodný typ krbovej vložky, ako aj samostatného dizajnu krbovej obstavby s ohľadom na odťahový systém a plnú funkčnosť krbového diela. Dodržiavaním technologických postupov KAMINA, s. r. o. garantuje vysokú kvalitu a spokojnosť počas celej doby používania.

 

kamina kozuby krby kamenne kachlove moderne interierove kozuby pace toptrendy

 

Odmenou za dlhoročnú kvalitnú prácu je aj získanie titulu Najlepší predajca vykurovacích telies značky Romotop na Slovensku za sezónu 2016/2017.