sothebys international reality uvod toptrendy

 

 

Sieť Sotheby’s International Realty otvára pobočku na Slovensku. Svetový líder v sprostredkovanom predaji exkluzívnych nehnuteľností rozširuje svoju pôsobnosť aj na Slovensko. Nová slovenská pobočka sa zameria nielen na centrum Bratislavy, ale aj na víkendové apartmány v Tatrách. Prostredníctvom novootvorenej pobočky v Bratislave sa uzavrel strategický slovensko-česko-chorvátsky trojuholník regionálnej spolupráce

 

Tento trojuholník pôsobnosti na realitnom trhu v Chorvátsku, Českej republike a na Slovensku, umožňuje využitie synergií nadštandardných vzťahov všetkých troch krajín k výnimočnému prepojeniu trhu v rámci celej Európy. Slovenská pobočka sa zameria na unikátne vily a luxusné developerské rezidencie v Bratislave a okolí a zastúpi aj región Tatier, kde sa bude orientovať najmä na predaj víkendových apartmánov a horských chát s ponukou služieb.

 

sothebys international realty realitna kancelaria tim slovensko toptrendy

 Foto: Sotheby’s International Realty

 

Sieť Sotheby's International Realty tvorí viac ako 22 000 nezávislých realitných maklérov a má približne 950 kancelárií v 70 krajinách a oblastiach sveta.Realitná spoločnosť sama o sebe vychádza z hodnôt svetoznámeho londýnskeho aukčného domu Sotheby’s, ktorý združuje svetových zberateľov  unikátnych predmetov už od roku  1744. V pokračovaní daných hodnôt vytvorili značku Sotheby’s International Realty, ktorá od roku 1976 nadväzuje na históriu aukčného domu a ponúka obchodovanie s unikátnymi nehnuteľnosťami po celom svete.

 

 

,,Som veľmi rada, že práve tento rok pri príležitosti storočného výročia založenia Československej republiky sa naša celosvetová sieť rozšírila o súrodenca. Vznik pobočky v Bratislave je logickým vyústením predchádzajúceho  vývoja. V septembri 2016 bola otvorená česká pobočka v Prahe. Na začiatku minulého roka sme pokračovali pobočkou v chorvátskom Splite, ktorá sa tento rok vďaka predaju  luxusnej vily Castello za viac ako 8 miliónov eur postarala o najväčší obchod na chorvátskom realitnom trhu za uplynulých 5 rokov,“ hovorí Ilona Mančíkováriaditeľka slovenskej, českej a chorvátskej pobočky.

 

 

 

 "V súčasnosti vznikajú nové developerské projekty

ako River Park City II a Eurovea II, čo je presne ten typ projektov,

ktoré chceme v budúcnosti zahrnúť do portfólia"

- Ilona Mančíková, riaditeľka Sotheby’s International Realty Slovensko

 

 

Novotvorená bratislavská pobočka sa teší na spoluprácu s miestnymi umelcami a dizajnérmi, ktorí majú možnosť si svoje diela prezentovať v našej galérii. Veríme, že Slovakia Sotheby’s  International  Realty  bude adekvátnym  partnerom  nielen pre svojich  kolegov v Prahe a v Splite, ale aj prínosom pre celú globálnu sieť.

 

V súčasnosti vznikajú nové developerské projekty ako River Park City II a Eurovea II, čo je presne ten typ projektov, ktoré chceme v budúcnosti zahrnúť do portfólia,“ doplňuje Ilona MančíkováĎalšou oblasťou záujmu sú historické časti Bratislavy a obľúbené štvrte ako Palisády,okolie Bratislavského hradu  či  Horského parku a Koliby. 

 

 

sothebys international realty realitna kancelaria toptrendy

Sotheby’s International Realty

 

 

Slovakia Sotheby’s International Realty začne svoje služby ponúkať už počas tohto decembra. Všetkým svojim slovenským investorom i klientom ponúka novú možnosť kúpy, predaja alebo prenájmu exkluzívnych nehnuteľností nielen v Bratislave a na Slovensku, ale vďaka svojej medzinárodnej siete aj kdekoľvek na svete. Ako novinka sa miestnej klientele naskytne možnosť kúpy exkluzívnej nehnuteľnosti v zahraničí z pohodlia bratislavskej kancelárie a so zárukou nadštandardného servisu renomovanej svetovej  značky.