tepelne cerpadloTepelné čerpadlá sú skvelým úsporným riešením vykurovania. Aby naplnili svoj účel a stali sa dlhodobou investíciou, treba siahnuť po ozajstnej kvalite. Snažíte sa dosiahnuť úsporu financií spojenú s vykurovaním a nie je vám ľahostajná ani ekologická otázka? Na trhu dnes nájdete viacero značiek tepelných čerpadiel, ktoré splnia tento účel.

Montážou tepelného čerpadla ušetríte a pomôžete životnému prostrediu

Ide o plnohodnotný vykurovací systém, ktorý na svoje fungovanie potrebuje len minimálny podiel elektriny. Takmer všetku energiu čerpá z okolitého prostredia prakticky v neobmedzenom množstve, a čo je dôležité, takmer zadarmo. Stačí vám vybrať si prístroj dostatočnej kvality a zabezpečiť montáž tepelného čerpadla.A aké výhody vám bude následne na dlhé roky ponúkať? V prvom rade ide o úsporu vašich finančných nákladov. Nájdu sa však aj ďalšie zaujímavé výhody. Jednou z nich je aj extrémne tichý chod, ktorý vás nebude vyrušovať ani počas spánku. Potešíme aj milovníkov technologických noviniek či tých, ktorí sa na bezproblémové fungovanie čerpadla chcú spoľahnúť po dobu niekoľkých rokoch vďaka ich spoľahlivosti.

Skutočnú kvalitu nájdete v značkách Daikin a Mitsubishi Electric

Spoľahlivosť ide ruka v ruke s kvalitou značky. Aké možnosti sa vám momentálne otvárajú na slovenskom trhu? Veľmi obľúbenou je značka Daikin a ich nízkoteplotné tepelné čerpadlá. Tie sú populárne pre svoje úsporné fungovanie nie len pri vykurovaní, ale aj chladení či napríklad príprave pitnej vody. Sú vhodné pre každý dom. Ide o ideálnu voľbu pri rekonštrukcii domov, keďže si v tomto prípade nevyžadujú meniť rozvody. Novými revolučnými technológiami disponujú prevedenia značky Mitsubishi Electric, ktoré vám poskytnú nepretržitý ohrev aj pri veľmi nízkych vonkajších teplotách. Veľmi precíznym spracovaním a špičkovou kvalitou sa môžu pochváliť tie od výrobcu Stebel Eltron, ktorých výstupná teplota je až 75 stupňov Celzia. Spomenúť môžeme aj značky ako LG, Viessmann, Bosch, Regulus, Vaillant, Aplha Innotec či Nibe.

Zdroj obrázku: Robert Poorten / stock.adobe.com