let balonom daruj luxus adrenalin vynimocnost voblakoch 6 uvod

 

Vietor vo vlasoch, slnko na dosah, milovaná osoba po boku a výhľad na krásy malebného Slovenska. Aj tak môže vyzerať jeden romantický, možno trochu adrenalínový zážitok. Let balónom je pre mnohých výzvou, pre iných túžobné prianie, no asi pre každého splnený sen...

 

let balonom daruj luxus adrenalin vynimocnost voblakoch 6

 

Slovensko je nádherná krajina, ktorá sa môže pýšiť historickými a kultúrnymi pamiatkami, krásnou prírodnou scenériou, mestečkami učupenými v údoliach i jedinečnou faunou a flórou. Sledovať tieto zážitky z výšky niekoľko sto metrov dáva práve letu v balóne ďalší rozmer. Plný slobody a adrenalínu zároveň. Na západnom a strednom Slovensku je možné absolvovať bezpečný hodinový let balónom pod vedením profesionálneho pilota.

 

let balonom daruj luxus adrenalin vynimocnost voblakoch 4

 

V závislosti od vašich predstáv a požiadaviek sa let môže uskutočniť v lokalitách, ktoré sú pre vás najbližšie. Vlniace sa meandre rieky Váh, so zelenými lúkami s hradnými zrúcaninami akoby prilepenými na skalných útesoch, či nad historickými centrami miest. Všetko je na dohode vás a profesionálneho tímu zo spoločnosti Daruj let balónom.

 

let balonom daruj luxus adrenalin vynimocnost voblakoch 7

 

Profesionáli a nadšenci, ktorých život a láska je lietanie. Priateľská atmosféra, ľudský prístup a profesionalita idú v tomto prípade ruka v ruke. "Z každého letu za každého počasia a v akejkoľvek lokalite sa vždy snažíme vyťažiť maximum, aby naši klienti mali len tie najkrajšie výhľady, a čo najviac unikátnych zážitkov. A tieto zážitky sa dajú zažiť iba pri lete balónom. Ku každému pristupujeme individuálne, aby bol každý klient absolútne spokojný, a dostal len tie najkvalitnejšie a najkomfortnejšie služby," hovorí o svojej práci a vášni zároveň pilot Martin Kupčo.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Profesionáli zo spoločnosti Let balónom - Lucia a Martin

 

Let balónom zahŕňa:

  • Exkluzívny darčekový poukaz s menom, venovaním a dátumom vystavenia
  • Let balónom v trvaní približne jednej hodiny podľa podmienok na pristátie
  • Tradičný balónový krst so šľachtickým titulom pre prvoletcov
  • Prípitok sektom a krstný list vzduchoplavca na pamiatku
  • Odvoz pasažierov naspäť na miesto štartu
  • Zákonné poistenie pasažierov

Či už chcete prekvapiť svoju polovičku netradičnou žiadosťou o ruku, splniť sen svojmu milovanému o lete v oblakoch alebo obdarovať niekoho výnimočného, let balónom je darček a zážitok na celý život.

Viac informácií: www.darujletbalonom.sk