nathan lemon W7nbakRx1Ks unsplash

Ľudia sa každoročne obdarúvajú po celom svete počas vianočných sviatkov. Z lásky, z vďaky. Hovorí sa, že darček je vtedy darčekom, ak obdarujeme človeka niečím, čo sa mu páči, ale čo by si sám z vlastného rozpočtu počas roka nekúpil. Je to príliš drahé, výstredné, ale je to naozaj dobré, hovoria.

 

 element5 digital E3jZBz5lYp8 unsplash

 

Na darčeky netreba minúť veľa peňazí, ak to sami nechcete, ale v opačnom prípade, ak sú Vianoce pre vás niečo, do čoho sa oplatí investovať raz ročne, tu nájdete tipy na vianočné originálne darčeky 2019 – od tých najlacnejších až po tie najoriginálnejšie.

 

 

 

Pre dospievajúcich teenegerov

Je veľmi náročné potešiť teenegera, ktorému sa nič nepáči, vianočným darčekom. Avšak sú darčeky, ktoré v skutočnosti ocenia.

Chladnička na kozmetiku

Vedeli ste o tom, že najlepšie miesto pre kozmetiku je v chladničke? Na trhu existujú novinky vo forme chladničiek na kozmetiku. Úložný a zároveň chladený priestor pre laky na nechty alebo rúže vašej dospievajúcej dcéry.

  

22915 5ddfa164e804e2.12753629 kópia

 

Móda

Pre tých náročnejších, kľudne si trúfnite zájsť do obchodov s módnym oblečením. Prelustrujte čo sa nosí a nebojte sa kúpiť módny výstrelok, ktorý ocenia všetky jej spolužiačky. Džínsy s vysokým pásom, ľadvinka do kina, kabelka do kostola, tenisky na platforme, originálne obaly na telefón alebo náušnice, ktoré by si sama nekúpila.

Pre intelektuálky

Majte prehľad o najnovších populárnych knihách v roku 2019 a prekvapte ju niečím, čo ešte nie je v predaji, ale čoskoro bude. Bude nadšená.

Pre manekínky

Počuli ste o osvietenom zrkadle, ktoré poslúži na dokonalý make up, ale má v sebe aj LED nastaviteľné svetlo pre smartfón, ktoré spraví dokonalú selfie? Že nie? Vytvorenie dokonalého make-upu a natáčanie videí bude pre ňu hračka. Alebo rovno fotoaparát do kabelky? Poobzerajte sa po weboch koľko je na trhu farebných prevedí instaxov. 

  

kelly sikkema yXpA eCbtzI unsplash

 

Pre partnerov

Pre neho

Sada náramkov na dlhé vzdialenosti

Na trhu existujú originálne darčeky, ktoré pobavia alebo potešia. Tento je špecifický. Prostredníctvom náramkov sa dá poslať signál, že na svojho partnera práve myslíte.

Fusakle, happy socks

Ak váš partner nosí obleky, košele, hitom tejto sezóny sú bláznivé a farebné ponožky na oživene celého outfitu. Na výber máte aj farebne odlišné fusakle na každú nohu iné. Šialené? Ale moderné. 

Elektrický zastrihávač a strojček

Myslíte si že to nie je dosť romantické? Ak to myslí so svojím vzhľadom vážne, takúto pomôcku do kúpeľne jednoznačne ocení.

Videohry a herné konzoly

Áno, ešte stále. Nikdy nevyjdu z módy a vždy potešia každého muža.

Batoh, ruksak na šport

Darček pre športovcov, ktorí na svoj tréning neodídu bez športovej tašky, ktorá sa výborne hodí aj na spoločný predĺžený pobyt. No nie? Pre nešportovcov sa zíde kapsička do auta vhodná na kľúče, mobil a peňaženku.

Hodinky

Originálne, jedinečné a môžu byť aj ekologické. Poznáte vkus vášho partnera, preto sa poobzerajte po e-shopoch po tých najlepších.

 

hodinky nova 1

 Foto: vini.sk

 

Pivo

Ak je váš partner vášnivý pivkár hodí sa spomenúť darček v podobe chladiča do pivovej fľaše. Pivo zostane vychladené a fľaša pekne orosená. Ešte ste o tom nepočuli? Dnes je možné takmer všetko.

Organizér aj pre mužov

Fantastické. Nabíjacia stanica, miesto na telefón a techniku, ako aj priehradky na hodinky, všetko na jednom mieste. Pre milovníka poriadku je to skvelý darček.

 

original men s travel jewellery and case and organizer

 

Parfém, kozmetika

Ak viete, ktorý parfém je obľúbený u vášho partnera stačí objednať z dostupných e-shopov alebo zájsť do najbližšej kamennej predajne. Ak však nemáte ani páru o vkuse vášho partnera, zájdite do parfumérie a zistite, čo je hitom tejto sezóny.

Pre ňu

Parfém aj kabelky

Najpredávanejší, charakteristický pre ňu, alebo klasiku, na ktorú nedá dopustiť. Každú dámu poteší kabelka na každú príležitosť. 

Flowerbox

Box z ruží, ktorý vydrží po celý rok na stole jej kancelárie, u vás doma alebo na terase. Vyberte z rôznej veľkosti a cenovej kategórie. Možností je na trhu viac než dosť.

 

new 5 47

 

Havajské prírodné perličky – náramok

Páni nebudú mať ani páru, o čom je reč. Ide o hit sezóny 2019. Havajské prírodné škrupiny perličiek, ktoré sú ručne vyrábané. Sú vo forme náramkov a náhrdelníkov pre ženy, ktoré sa veľkosťou dajú prispôsobiť.

Elektronická čítačka

Ak je vaša partnerka veľká knihomoľka potešíte ju elektronickou čítačkou. Využije ju v práci, doma alebo na pláži. Pri výbere dbajte na to, aby disponovala aj displejom bez osvetlenia.

Kozmetika

Ešte ste si nestihli všimnúť, akú kozmetiku vaša partnerka používa? Je na čase prekvapiť ju niečím novým, ekologickým a šetrným k pleti. Experimentujte s najpredávanejšou kozmetikou na trhu alebo stavte na kvalitnú značku. Vyskúšajte telové mlieka, peelingy, čistiace séra alebo pleťové masky.

Pre športovkyne

Potešte ju oblečením do fitness centra, štýlovou eko flaškou na vodu alebo hodinkami, ktoré jej zmerajú tep. Inšpirujte sa športovými obchodmi, v ktorých vám poradia.

Masážne valčeky

Novinka v tomto roku. Pomáhajú zbaviť sa odumretej kože na tvári, prospievajú správnej cirkulácií a napomáhajú k pružnosti vašej tváre. Prekvapte ju blahodarnými účinkami masážnych valčekov.

 

eleni koureas 0Hv7W p410w unsplash

 

Pre tých najdôležitejších

Alkoholové balíčky

 Je jedno, či ste vášnivý pivár alebo degustátor vína. Vianočné sviatky sú o dobrej nálade, vôni medovníkov, ale aj o vôni vianočného punču. Tak prečo nedarovať svojim blízkym to, po čom nesiahnu po celý rok. Kvalitné víno, kvalitná whisky alebo poriadne kvasené pivo z ďalekých alebo miestnych pivovarov. Alkohol je treba vedieť si vychutnať spolu s rodinou.

Originálne fotografie

Fotorámčeky, hodiny s fotografiami, vtipné fotomontáže alebo spomienkový fotoalbum. Spomienky, ktoré zvečníte a vašim blízkym dáte najavo, akí sú pre vás dôležití.

Sviečky a difúzery

Obdarujte svojich najbližších sviečkami. Sadov sviečok na zlatom podnose, vonnými sviečkami alebo modernými difúzermi. Ide o ultrazvukovú technológiu, ktorá vytvára jemnú hmlu a zaručí v domácnosti pohodu, vôňu a čistý vzduch.

 

1572549445 61yj9y4xe3l ac sl1000 1572549437

 

Svietniky, vázy a dekorácie

Svietniky v rôznych farbách a veľkostiach, sady váz pre tých dizajnovo najnáročnejších dodajú domácnosti výrazný vzhľad. Trúfnite si na dekoračné obliečky a vytvorte svojím najbližším pohodlie v ich spálni, deky alebo vankúše do interiéru, ktoré príjemne potešia každého. Vyskúšať môžete aj sadu uterákov. Medzi originálne nápady patria sušičky ovocia

Spodná bielizeň

Každý ju podceňuje. Kvalitná spodná bielizeň vie potešiť. Ak si netrúfate odhadnúť správnu veľkosť, darujte poukážku na nákup spodnej bielizne.

  

aroma 4076727 960 720

 

Technológie

Smartfóny,

robotické vysávače,

sušiče vlasov,

žehličky vlasov do kabelky,

hodinky, ktoré počítajú kroky a zmerajú všetky životné funkcie.

robot vacuum cleaner 3786243 1280

 

Vyberte ten správny darček a urobte radosť každému vo vašom okolí.

Text: Petra Laclavíková