shutterstock xs 129949730

 

 

Na Zlacnene.sk nájdete každý deň tisícky akčných ponúk od predajcov z celého Slovenska. Ušetriť môžete nielen na položkách z Vášho každodenného nákupného zoznamu, ale aj na jednorazových nákupoch nábytku, vybavenia na záhradu, športových potrieb a pod. Vďaka zľavám dosahujúcim až 80%, priemerná slovenská domácnosť je schopná ušetriť mesačne stovky eur.  

 

Časovo obmedzené ponuky tovaru za výrazne nižšie ceny ponúkajú veľkí predajcoviatypu Kaufland , BILLA , Tesco, rovnako ako špecializovaní predajcovia drogérie, športového oblečenia, textilu, hračiek a pod. Ponuka tovaru v akcii je naozaj pestrá a zahŕňa tovar domácich výrobcov aj prémiové produkty zo zahraničia. V prípade potravín nechýbajú ani produkty s označením "BIO", zníženým obsahom cukru, vegetariánske a vegánske produkty.   

 

shutterstock 129949730

 

Na pár kliknutí zistíte, koľko euro môžete ušetriť na budúcom nákupe

Informácie o akčných ponukách sú Vám na Zlacnene.sk k dispozícii v podobe náhľadov na elektronické letáky, rovnako ako výpisy zlacneného tovaru triedeného do tematických kategórií, napr.  

 

- vajcia v akcii,           

- mlieko v akcii,           

- pivo v akcii,           

- cukor v akcii,           

- hračky v akcii,           

- drogéria v akcii,           

- kozmetika a parfumy v akcii.    

 

       

Informácie o akčných ponukách na Zlacnene.sk sú aktualizované denne, tj. Máte vždy aktuálny prehľad o tom, aký sortiment ponúkajú jednotliví predajcovia v akcii a kam sa teda oplatí vyraziť pre budúci nákup. 

 

Okrem informácie o platnej zľave, na Zlacnene.sk sa dozviete aj to

 

- ktorá z ponúk viacerých predajcov na rovnaký tovar je najvýhodnejšia          

- ako je aktuálna ponuka výhodná z dlhodobého hľadiska          

- od kedy do kedy je ponuka platná a či existujú obmedzenia jej využitia        

- zloženie výrobku        

 

Zlacnene.sk sledujú akciové ponuky na úrovni pobočiek, ak niektorý z obchodníkov ponúka na jednotlivých predajniach rôzne akcie, dozviete sa to. Pridajte sa k stovkám tisíc spokojných užívateľov Zlacnene.sk a spočítajte si, koľko peňazí môžete ušetriť už na Vašom budúcom nákupe.