joer trendy 2024 kuchynaChcete si zjednodušiť a zrýchliť prácu? Prichádzate o zisk, pretože musíte odmietať zákazky? Bolo by pre vás výhodné dať si na mieru vyrobiť nábytok v demonte? Unavuje vás manipulácia s plošným materiálom a kovaním, ale aj ich náročné skladovanie? Máme pre vás riešenie: Nábytok na mieru v demonte od firmy JOER.

joer trendy 2024 kuchyna 1

Jednoduché, rýchle a ekonomicky výhodné riešenie výroby nábytku na mieru podľa potrieb projektu a navyše s vysokou kvalitou spracovania. To všetko vám prináša nový výrobný program spoločnosti JOER.

„V našom odbore sledujeme neustále meniace sa trendy a jedným z nich je aj rastúca špecializácia výrobcov nábytku. Rozhodli sme sa preto ponúknuť im pomocnú ruku a vytvoriť pre nich nový výrobný program Nábytok na mieru v demonte,“ približuje novinku Ing. Zsolt Csölle, majiteľ spoločnosti JOER.

„Výroba jednotlivých častí nábytku tak zostáva na našich pleciach a stolári môžu ušetrený čas a finančné prostriedky, ktoré by inak museli investovať do strojného vybavenia a miezd zamestnancov, venovať napríklad komunikácii so zákazníkmi a precíznej montáži.“

joer trendy 2024 kupelna dekor

Nábytok na mieru v demonte je výrobný program konštruovaný v súlade s tradičnými stolárskymi normami a zvyklosťami. „Využívame pri ňom dlhoročné skúsenosti, know-how aj kvalitné zázemie a strojné vybavenie, ktoré používame pri výrobe nábytku JOER. Výroba jednotlivých častí nábytku na mieru sa vďaka tomu vyznačuje vysokou kvalitou prevedenia, a to vrátane kvalitného olepenia hrán, ktoré navyše dodáva nábytku moderný a dizajnový vzhľad,“ informuje Ing. Zsolt Csölle a dodáva: „Veľkou výhodou je aj krátky, resp. omnoho rýchlejší čas výroby, vďaka ktorému je možné klientovi dodať nábytok v demonte už do desiatich pracovných dní od jeho objednania.“

joer trendy 2024 obyvacka

Objednávka prebieha cez naše štúdio a umožňuje individuálny prístup a originálne riešenie podľa potrieb projektu. „Stolár si môže vybrať z nekonečného množstva rôznych typov horných, spodných i vysokých korpusov a nakonfigurovať si akýkoľvek rozmer. Nábytok na mieru v demonte nie je obmedzený minimálnymi ani maximálnymi rozmermi. Objednávkový systém okrem toho ponúka aj možnosť výberu z viac ako 300 LTD dekorov, medzi ktorými klient nájde svetlé a tmavé drevo dekory či moderné odtiene uni farieb. Naša ponuka preto uspokojí aj tých, ktorí do svojho interiéru hľadajú viac ako len tradičné biele korpusy,“ uvádza Ing. Zsolt Csölle.

Nový výrobný program Nábytok na mieru v demonte od spoločnosti JOER tak ponúka komplexné riešenie pre stolárov, výrobcov nábytku, ale aj koncových zákazníkov, ktoré vďaka svojej jednoduchosti, rýchlosti a ekonomickej výhodnosti ocenia vo výsledku naozaj všetci.

KOMPLETNÁ DODÁVKA VRÁTANE KOVANIA

Podľa preferencií klienta sme schopní prostredníctvom výrobného programu Nábytok na mieru v demonte vyrobiť tak jednotlivé kusy nábytku, ako aj kompletný nábytok. Vďaka najmodernejším technológiám je proces prípravy materiálu, formátovania, olepovania hrán a vŕtania takmer plne automatizovaný. Po nakonfigurovaní zákazky na mieru sa získané výrobné dáta využijú pri práci na moderných formátovacích, otepľovacích a CNC strojoch. Vďaka nim je zaručená vysoká kvalita opracovania materiálu. Všetky dielce prechádzajú viacstupňovou kontrolou kvality. Hotové objednávky následne balíme a dodávame JOER dopravou na miesto určené zákazníkom. Hotový výrobok klientovi dodávame s kovaním a všetkými potrebnými komponentmi.

 

Korešpondenčná adresa:

JOER s.r.o.

Kútniky 631

929 01

www.joer.sk

0907 124 599

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.